Tämä muutos lapsi tukea sinun pitäisi tietää, jotta voit se jatkaa saada

Ympäri lapsilisä on tapahtunut paljon: Kuten Saksan Keski verotoimisto ilmoittaa vanhemman ja lapsen on nyt jätettävä veron tunnistenumerot annettaisiin 01 Tammikuu 2016 perheen budjetin. Tärkeimmät tiedot tälle päätökselle löytyy täältä.

Syntymästä lapsesi olet ensihoidon oikeus lapsilisään. Jota 18-vuotiaana, lapsilisä maksetaan kuukausittain teille, mutta myös vanhemmille lapsille voit tietyin edellytyksin, väittävät vaatia elatusmaksuja. Joten voit jatkaa väitteen tueksi teille, on nyt pidettävä suuri innovaatio.

Koska liittovaltion virasto verojen ilmoitti, että se on nyt välttämätön 01 tammikuu 2016 perheen budjetin omien verorekisterinumero ja verorekisterinumero lapsen tarvitaan. Kaksinkertaisia ​​maksuja jatkossa kuulu tämän uuden menettelyn, koska jokainen lapsi saa tilata instanssi elatusmaksuja.

Tässä vaiheessa olemme listanneet tärkeimmät kysymystä sinulle:

Joka vaikuttaa Uuden asetuksen ollenkaan?

Tämä sääntö koskee kaikki Perheet, jotka aikovat käyttää oikeuttaan lapsilisään väittää, samoin kuin ne, jotka käsittelevät sitä parhaillaan ja jatkossakin haluta koskea. Ainoat poikkeukset ovat perheet, jotka ovat jo ilmoittaneet veroa tunnistenumerot perheen budjetin.

Kuinka nopeasti pitäisi esittää veron tunnistenumerot?

Vero tunnistenumerot tulee toimittaa mahdollisimman pian perheen budjetin. Koska tämä on tehtävä yksityisyyden syistä kirjallisesti ja saa tapahtua puhelimitse tai sähköpostitse, voi olla viiveitä, mikä tulee ottaa huomioon etukäteen.

Mistä tiedän perheeni rahoittaa vero tunnistenumerot?

Koska tässäkin tietosuojasyistä olla suuri merkitys, valitettavasti et voi soittaa tai syöttää sähköpostitse vero tunnusnumero. Asettaa sen sijaan kirjeen ja lähettää sen sopivan perheen vakuutuskassan.

Mitä tapahtuu, jos tarkoitan ei veroetuuksien tunnistenumerot perheen budjetti?

Jos loppuun mennessä 2016 ei verorekisterinumero perheen budjetin vastaanotettava, se on lain mukaan vapauttaa elatusapua maksun 1. tammikuuta 2017 ja takaisin lapsilisä tammikuusta 2016 maksettu. Oikeutesi lapsilisään niin päättyy. Olkaa siis varman päälle ja huolehtia asiasta hyvissä ajoin kaikki paperityöt.

Mistä saan vero tunnistenumero minulta ja lapseni?

Vero tunnistenumero sinun ja lapsesi löydät kunkin ilmoituksen kirje liittovaltion Keski verotoimisto, joka toimitettiin kaikille 2008 kirjatut tärkeimpien asuinpaikka tai ainoa asuinpaikka väestörekisteri Saksassa tai ovat veronalaisia. Verotiedot tunnistenumero löytyy myös sähköisessä työllisyyteen vero laskelman työnantajan tai omassa tuloveron lasku.

En usko, että vero tunnistenumerot. Mitä minun pitäisi tehdä?

Verkkosivuilla liittovaltion Keski verotoimisto voi pyytää kohden ilmoittautumislomake lähettää meille numero. Huomaa myös, että se voidaan lähettää vain postitse takia tietosuojasäännöksiä.

Ei pitäisi koskea itse kysyttävää, voit löytää lisätietoja puolella Saksan liittovaltion veroista.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 89 =