Teunisbloemolie voor de hond: Dat je moet weten

Teunisbloemolie is een product dat afkomstig is van het Lagerhuis teunisbloem en de toenemende populariteit binnen de natuurlijke geneeskunde geniet. In de 17e eeuw, de gemeenschappelijke teunisbloem uit Noord-Amerika kwam bij ons in Europa. De toepassing kan zowel de bladeren als bloemen en wortels van de plant te betrekken. Alle onderdelen van de plant zijn volledig eetbaar.

van toepassing in de humane geneeskunde alsook bij huisdieren

Binnen de menselijke geneeskunde ziekten zoals eczeem en astma en hooikoorts of migraine worden behandeld met de plant. Maar dat teunisbloemolie voor de hond vindt meer en meer aanhangers. Speciaal voor irritatie van de huid en problemen met de huid kan de teunisbloemolie voor de hond een grote hulp zijn.

De teunisbloemolie voor de hond heeft veel positieve werkingsmechanismen

Juist vanwege de zeer positieve effecten, de teunisbloemolie voor de hond is gelukkig en zeer grote schaal gebruikt. Een hulp die het biedt, bijvoorbeeld wanneer een verstoorde zenuwen. Ook kan irritatie van de huid of eczeem, die vaak te wijten aan een tekort aan vetzuren worden behandeld met teunisbloemolie voor de hond. De plant, die een waardevolle en hoogwaardige leverancier van vele onverzadigde vetzuren vertegenwoordigt, zorgt ervoor dat een defect in de hond is evenwichtig en profiteren huid en vacht van de behandeling met teunisbloemolie voor de hond.

Wat is het nut van teunisbloemolie voor de hond?

Om de hond met de olie te behandelen, wordt het gemengd in de dagelijkse voeding. Hier dient een dagelijkse dosis van ongeveer één worden gedaan om vijf druppels per 10 kilogram lichaamsgewicht van de hond. Het is belangrijk te weten dat de teunisbloemolie voor de hond de werking pas duidelijk wanneer het gegeven van een aanvraag voor een langere periode. Echter, de teunisbloemolie voor de hond kan ook profylactisch worden toegediend, voor zoveel aandoeningen zoals eczeem, enz. Kan worden verminderd vanaf het begin. De dosering bij de profylaxe is hetzelfde als in de behandeling, namelijk 1-5 druppels van het preparaat per 10 kg lichaamsgewicht.

Een glanzende en gezonde vacht en mooie huid is het resultaat wanneer de teunisbloemolie wordt gebruikt voor de hond regelmatig gebruikt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =