Tidlig Intervention: Hvornår og hvordan man kan fremme barnet?

PEKiP, babysvømning, musik haven - der er en række af baby kurser for ECI. Men hvor tidligt du skal med besøget af baby kurser starter? Hvad kurser skal du gøre? Og hvad betyder den tidlige forfremmelse? Læs mere her om ECI.

Hvorfor Besøg Baby kurser for tidlig indsats?

Nogle undersøgelser tyder på, at den tidlige kampagne kan øge uddannelsesmuligheder for dit barn. Det er afgørende, at baby-kurser opmuntre dit barn og støtte barnets udvikling. Markeringen er enorme. Du kan og bør ikke gøre noget, der bliver tilbudt til Dem i dit område. Men den ene eller den anden kurs skal være spændende og stimulerende for dig og dit barn. Mange forældre udvikles gennem kurser Baby intensiv forhold til deres børn og lære dem at kende bedre. Hertil kommer, dit barn er kreativ, fysisk og mentalt understøttet i sådanne kurser, ifølge eksperter i dens udvikling, og har, især hvis det ikke har nogen søskende, første gang større kontakt med andre børn på samme alder.

Display Stor legetøj for sanserne

Baby leger med baby trænerMed disse legetøj kan du stimulere sanserne for dit barn.
O-Ball er egnet til de første gribende eksperimenter. meget at opdage der er på spillet træner fortryllede skov og dhan musikalsk Softwürfel stimulerer opfattelsen og kravler glæde din baby.

Når den første baby kursus for tidlig indgriben gøre?

Afhængig af kurset tidlig indgriben kan begynde kort efter fødslen. Hvert kursus har sin egen aldersbegrænsninger. Baby massage som du kan lave et meget tidligt stadium, mens en musik haven er interessant kun for børn, der aktivt kan deltage med barn din. Informer dig selv i dit område, som kurser udbydes, og hvilken alder retningslinjer der er en tid. I vores specielle baby-kurser kan du finde de mest berømte baner et første overblik over egnethed og indhold.

ikke overdrive det tidlig indsats!

Der er mange muligheder for de forældre-barn gymnastik, om barnet yoga til barnet sprogkurser. Men dit barn skal ikke allerede i det første leveår har en tidsplan som en high school senior. Vælg omhyggeligt fra, hvad du og din partner kan lide, og begrænse dig selv gør på et par tilbud. Besøger dit alt for mange kurser, kan dette gøre det muligt for dig og dit barn i stress. Du vil derefter miste det sjove i kurserne og effekten af ​​yderligere kurser er mere negativ end positiv. Verplane så ikke dit fulde tid. Regelmæssige spise og sove tider for din baby er lige så vigtige som hvert kursus. Hertil kommer, at dit barn en mulighed behandle oplevelser behov. Det kræver hvile og tid til dig selv. To kurser er en god gennemsnit. Mere end tre baby-kurser skal ikke nødvendigvis besøge men nogle eksperter har foreslået.

Valgte efter dine interesser

Kurserne, du besøger med dit barn bør også dække lidt med dine egne interesser eller de af din partner. Hvis du ellers Shun puljer, skal du logge skyld dit barn nu ikke tvinge barnet svømning. Har du en smag for musik ville blive bestemt mere af en musikalsk uddannelse det rigtige. Hvis din mand baby-massage helt dum, men et aktivt program i far-barn-kursus er stor - fordi du har det rigtige valg. Måske er det også en ugentlig forældremøder (selvfølgelig med børn) på legepladsen, som appellerer til dig mest? Vælg mellem så hvad også du har det sjovt. Dit barn kan ikke skade, og det føles, at du har glæde i det.

Hvilke kurser er godt for hvad alder?

I vores funktion finder du et udvalg af berømte baner med deres indhold. Her er en liste over, hvad kurser du i hvilken alder at tænke et barn din dåse:

 • Baby Massage: fra den tredje uge
 • Elba: fra den fjerde uge
 • PEKiP: fra fjerde til sjette uge
 • Musik Have: Fra den sjette uge
 • Baby-Shiatsu: Fra den sjette uge
 • Baby Yoga: Fra den sjette uge
 • DELFI: Fra den sjette uge
 • Fable: Fra den tiende uge
 • FenKid: fra den tredje måned
 • Baby svømning: fra den tredje måned
 • Baby Sprogkurser: fra den tredje måned
 • Pikler: fra det fjerde eller femte måned
 • Baby tegnsprog: fra seks til ni måneder
 • Tumling grupper: fra det første leveår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1