Tijdje middelbare school op de middelbare school

De middelbare school is een voorwaarde voor vele beroepen. Maar zelfs als school van uw kind wil de school te bezoeken, moet het in de middelbare school aan te tonen. Hier vindt u alles over de middelbare school.

High school: Wat is het?

De middelbare school is, zoals de naam al doet vermoeden, een gemiddeld niveau van het onderwijs, kunnen de leerlingen in Duitsland te maken. De volgende soorten scholen bieden uw kind de kans om school af te maken na de tiende rang met een tussenliggende certificaat:

  • Realschule
  • de middelbare school
  • scholengemeenschap

Maar er zijn ook een aantal professionele scholen die hun leerlingen goed te maken voor de middelbare school. De middelbare school is een belangrijke voorwaarde voor vele beroepen en maakt het ook mogelijk een bezoek aan de school op de middelbare school of bij de brede school, als uw kind wil een geavanceerde graad te doen. In sommige staten, de namen van de middelbare school, lager secundair onderwijs of universitair diploma Gemiddeld gebruikt in plaats van de term van middelbare school.

Tijdje middelbare school met diploma

In sommige staten is het zo geregeld dat niet iedere student kan gaan naar de school op de middelbare school met GCSE. Studenten kunnen ofwel de eenvoudige middelbare school of middelbare school met de kwalificatie voor de zesde plaats. Om uw kind te kwalificeren moet een GPA van ten minste 3,0 te creëren in de laatste examen, als het wil ga dan naar de middelbare school.

Product weergeven Tip: Ergobag

Schooltas Ergobag in het roodOm te beginnen in de middelbare school, de meeste kinderen willen een nieuwe, "meer cool" rugzak. De rugzakken van Ergobag niet alleen voldoen aan de eisen van de kleine geweldig, ze zijn ook goed voor de rug.

Test voor GCSEs

Het eindexamen voor GCSE vindt plaats in het middelbaar en scholengemeenschappen aan het einde van de tiende graad. In sommige staten, maar vereist ook de studenten om dit examen te schrijven op school, bijvoorbeeld in Noord-Rijnland-Westfalen, Brandenburg en Berlijn. Behalve in Rheinland-Pfalz tests voor GCSEs in de afzonderlijke provincies centraal door de respectieve Ministerie van Cultuur zijn aangebracht.

Het exacte proces van het testen regelt elke staat variëren. Meestal, studenten schrijven, maar in de vakken Duits, wiskunde en Engels of een andere vreemde taal een scriptie. In Beieren, worden de studenten ook gecontroleerd in nog een andere optie, bijvoorbeeld op het gebied van natuurwetenschappen of vreemde talen. Soms worden studenten ook mondeling getest op de test om GCSE's of ze een project te laten werken.

Test voor GCSEs gefaald?

Studenten die het laatste examen met succes de middelbare school hebben bereikt. Degenen die niet het examen niet doorstaan, maar nog steeds heeft de tiende graad voltooid, de school verlaten met een verlengde de middelbare school.

High school - en nu?

Wanneer uw kind de middelbare school heeft bereikt, zijn er verschillende manieren om hun professionele carrière te starten. De middelbare school is voor zowel de school op de middelbare school, en voor veel beroepen in de technische, maatschappelijke of commerciële sector is een belangrijke voorwaarde. Deze kansen uw kind na de middelbare school:

  • beroepsopleiding
  • proef stage
  • Vrijwillig Sociaal Jaar
  • High school diploma
  • krijgen extra vaardigheden door middel van speciale ontwikkelingen

In ons artikel "loopbaanoriëntatie" kunt u meer informatie over de mogelijkheden en keuzes voor studenten met een einddiploma vinden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 49 =