Tillykke til Communion

Tillykke til alters at personliggøre er ikke så let. Men fordi mange børn holder kortene for denne særlige fest længe, ​​indsatsen værd. I denne artikel vil du finde mange ideer til, hvordan du kreativt kan udtrykke tillykke til altergang.

Design af lykønskninger til kommunion

Hvis du blev inviteret til et fællesskab eller overhængende sådan en fest i din familie og venner, kan du lykønske kommunikant med en lykønskning kort. De tillykke til Communion Du bør personligt og på passende gøre lejligheden til at give barnet noget særligt på vej. Lidt problemer med lykønskninger til kommunion umagen værd, fordi mange børn hæve de får på hendes festdag, lang, eller samle dem i et album kortene.

  • Fra vores netværk: Det er de mest kreative fødselsdagshilsener

Hvis du ønsker at købe et kort til tillykke til kommunion, du er på salg i mange butikker et stort udvalg. Du kan også give dig selv og gøre print eller flikke sammen kærlig kortet. Så du kan være sikker på, at ingen har præsenteret det samme kort som dig.

De tillykke til altergang skal bedst bevarede enkel og højtidelig. Motiverne for de kort kristne symboler anvendes generelt, for eksempel, en fisk, brød og vin, et kors eller en bibel. Men selv verdslige fag eller forår-lignende billeder er, når man selv ikke er religiøse, såsom en mariehøne, blomster, en regnbue eller en sommerfugl.

Display Gaver til Communion

Produkt Tip: Personlig Guardian AngelEr i din familie snart Samfund før og du er stadig på udkig efter en original gave? Hvad med at have en personlig skytsengel? Dette og andre gode ideer, du finder på Geschenkidee.de.

Tillykke til Communion: Hvad er inkluderet i teksten?

Det er bedst at læse teksten op på tillykke til kommunion barnet direkte. Som det fejrer sit fællesskab, som du skal medbringe til sproget og til at lykønske ham. Jo bedre du kender altergang barn, den personlige du kan gøre for at alters og stemme om de underordnede tillykke.

Du kan i velkomstbesked, selvfølgelig, et forhold i anledning af fejringen udarbejdet af du nævner Herrens nadver eller tilhører et religiøst samfund. Hvis du ikke selv er religiøs, men det er også muligt, at du udelader den religiøse henvisning i tillykke til alters og barnet blot ønsker en dejlig fest.

Der er også at købe billetter, som allerede er en præfabrikeret tekst. I dette tilfælde er det tilrådeligt, at du stadig skrive en lille personlig besked med lykønskninger til kommunion. Således du signalisierst, at du giver dig problemer, tage barnet alvorligt og forstå som en individuel person.

Eksempel tekster til lykønskningerne for Communion

På de følgende tre eksempler tekster kan du orientere dig, når du formulerer Tillykke til altergang. Men der er ingen strenge regler, som bør være i sådan et tillykke kort, så du kan også få kreative og skrive noget af egen boring.

  • Tekst 1: Kære Paul, til din fællesskab, jeg ønsker dig alt det bedste. Jeg håber du har en dejlig dag. Mange hilsner fra din tante Hildegard '
  • Tekst 2: , Til kærlighed Kommunionkind Anna, tillykke til Konfirmation. Vi håber, at du vil huske i lang tid på denne spændende dag. Må Gud ledsage dig hele dit liv og beskytte dem. Bedstemor og bedstefar '
  • Tekst 3: , Min kære gudsøn, jeg lykønsker Dem hjerteligt på dit fællesskab og ønsker dig alt det bedste i dit nye liv. Guds velsignelse være med dig, nu og i fremtiden. Din stolte gudmor '

Tillykke til kommunion: For flere ideer

Ud over den velkomst besked kan du også have en passende skriftsted, skrive en sætning eller et digt i tillykke til altergang. Matchende ideer til du kan finde måske i vores artikler "20 smukke ordsprog til Communion" og "Smukke digte til kommunion". Så du giver kommunikant et par nyttige ord undervejs.

Selvfølgelig kan du også selv formulere en magi eller et par linjer af tæt, hvis du vil. Dette du gør de lykønskninger til alters endnu mere individuel og altergang barn kan også nyde i et par år til dit kort, selv om det ser gennem hans hilsen igen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 83 =