Toe rikki tai nyrjähtänyt: Joten tunnista sitä

Varsinkin kesällä se tapahtui nopeasti: Sinä käynnissä avojaloin, luistaa ja törmää pieni varvas kivi. Usein törmäys huonekalu kodin Makuuhuoneen syyttää. Tuloksena on nyrjähtänyt tai rikki varvas.

Toe rikki tai nyrjähtänyt: Eli huomaat rikkoo

Useimmat valmis menemään takaisin normaaliksi, kun olet ajanut pois toe muutaman minuutin kuluttua. Jos olet nyrjähtänyt varvas aikana tai rikki, saat pian huomata, että et vieläkään voi kivuton esiintyä jalka vielä jonkin ajan kuluttua.

Murtuma, nyrjähdys tai mustelmia?

Kun avoin murtuma syntyy mitkä osat luun haavasta, sinun täytyy nähdä heti yhteys lääkäriin joka tapauksessa. Tapauksessa suljettu murtuma, se ei aina näkyvissä, onko luun murtuma, nyrjähdys tai mustelmia läsnä. Vaikka mustelmilla varvas vain pienet suonet loukkaantuu, kun kyseessä on nyrjähdys yhteinen on rasitettu tai estyy. Mustelma tai turvotus varvas voi merkitä kunkin kolmen vammoja. Jos haluat varmistaa, jos kärki on rikki tai verstauch, sinun täytyy tarkastella tätä lääkäristä ja röntgentutkimus. Tämä on jo suositellaan Ainoa tapa korjata hoidossa vahingon on taattu.

Seuraavat oireet kertovat murtuma:

  • Varvas on poikkeuksellisen kierretty.
  • Et voi siirtää varvas.
  • Kuulet yhteentörmäyksen hankausta luita.

Että voit tehdä

Olipa varvas murskatut, teet joka tapauksessa jotain vikaa kun hochlagerst että jalka odotellessa lääkäri ja kühlst. Lääkäri todennäköisesti riippuen rikkomisesta vahvistaa varvas teipillä. Sitten on vara ja odottaa. Parantava voi kestää useita viikkoja tai kuukausia, riippuen rikkomisesta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 74