Tonic Water i graviditeten: ja eller nej?

Kan du lide at drikke tonic vand og veed ikke nu i graviditeten, hvis du stadig lov til det? Vi afklare dig om!

Tonic Vand - hvad der er indeni?

Tonic vand indeholder kinin er. Kinin er en bitter ekstrakt fra barken af ​​Kina træ, der drikke som Bitter Lemon giver en fin bitter smag. Mens kinin normalt ikke skadelige for mennesker, er kinin besat med negative konnotationer i graviditeten ofte.

Tonic Water ikke i graviditet eller ok?


Generelt kun små mængder af kinin i tonic vand, så spiser i moderation er (kun nu og igen et glas) i orden. Det har ikke at rapportere, at spædbørn var blevet beskadiget ved indtagelse af kinin. Snarere er et tilfælde registreret, i de efter fødslen nyfødte abstinenser udstillet, fordi det tog nogen kinin til sig selv. Moderen havde taget om graviditet hver dag en liter tonic vand til sig selv og barnet nu viste reaktioner såsom rysten om tilbagetrækning.

Ikke desto mindre Quinine er også rygter, at det kan tage sig af for tidlig fødsel, og derfor bør snarere undgås, især i det sidste trimester af graviditeten. Derfor Federal Institute for Risk Assessment rådgiver foretrækker at undvære tonic vand i graviditeten.

Således, uanset om et glas tonic vand er okay eller ej forbliver kontroversiel. Især i det sidste trimester af graviditeten, anbefaler vi forsigtighed og forsagelse. Hvis ønsket om tonic vand en gang bliver for stor, men et lille glas er bestemt ikke enden, selv under graviditeten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 62 =