toxemia

Vuodesta toxemia aikaisemmalta nimeltään eklampsia, puhutaan, jos sinulla on korkea verenpaine yhdessä vahvan proteiinin erittymistä virtsaan ja turvotus käsivarsissa ja jaloissa. Valitettavasti pre-eklampsia voi uhata terveyttä ja lapsesi. Lue lisää preeclampsia, muodot, joissa niitä esiintyy, ja miten se on nykyään tunnustettu ja käsitelty.

Mitään selvää terminologia ympäri "toxemia"

Pre-eklampsia on sairaus, joka tapahtuu vain raskauden aikana. Siinä kuvataan kaikki sairauksia, jotka kuvaavat raskauteen liittyvien hypertension ilmaantuminen. Aiemmin se oli nimeltään "eklampsian", koska lääkärit alkunsa siitä, että myrkky on tuotetaan itse raskaana olevan naisen, joka aiheuttaa oireita. Nyt tiedämme edes ole sataprosenttisen, jossa tämä tauti on, mutta hän on varma, että se ei ole myrkkyä. Yleisin kuvaus on nyt "toxemia". mutta monet terveydenhuollon ammattilaiset puhuvat "verenpainetaudin raskauden" (HES), "raskauden aiheuttama kohonnut verenpaine" (PIH) tai "raskausajan verenpainetauti".

Tuo kirjan vihje: Syö oikein raskauden ja imetyksen aikana

Kirja vihje: Oikea ruoka raskauden ja imetyksenMitä minun pitäisi syödä minun raskaus ja parempi olla mitä? Mitä syön pahoinvointiin tai närästystä? Joka edistää maidontuotannon? Löydät tämän kirjan GU Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Yksinkertainen pre-eklampsia: raskausajan verenpainetauti

Todetaan naisella kun 20 raskausviikkoa, korkea verenpaine on yli 140 mmHg, niin sitä kutsutaan raskausajan verenpainetauti. Selvisi meidän NetMoms kyselyssä tämä vaikuttaa noin kahdeksan prosenttia raskaana olevista naisista ja on vielä käynnistetä mitään hätää. Sillä se on vain silloin, kun verenpainetauti oireena, se voidaan hoitaa helposti ja voit odottaa normaalin raskauden kulkuun. Normaalisti, raskauden aiheuttama kohonnut verenpaine on vähintään kuusi viikkoa syntymän jälkeen yksin ja verenpaineen palautuu normaaliksi.

1. pre-eklampsia (kutsutaan myös pre-eklampsia)

Valitettavasti ns preeclampsia (pre-eklampsia) on yksi yleisimmistä komplikaatioita raskauden aikana. Hän vastaa puolet kaikista ennenaikaisia ​​synnytyksiä. Tämä muoto toxemia sitten kattaa paitsi oire korkea verenpaine yksin, mutta se heijastuu useita muita oireita. Alkaa kirjaimilla E, P ja H tärkeimmät kolme oireita on nimetty tähän tautiin:

 • E (Turvotus): turvotus (nesteen kertyminen kudoksiin)
 • P (proteinuria): proteiini virtsassa on enemmän kuin 300 mg 24 tunnin sisällä
 • H (hypertensio): korkea verenpaine on yli 140 mmHg

Nykyään uskotaan, että veden säilyttämisen ei ole pakollinen oire pre-eklampsia. No mutta korkea verenpaine ja lisääntynyt eritys virtsaan.

2. eklampsia

Eklampsia on vakava muoto preeclampsia, kun se tulee kouristuksia. Vaikeissa tapauksissa se voi johtaa irtoaminen istukan. Sekä terveyden äiti ja lapsi voi massiivinen riskiä, ​​joka on hoidettava välittömästi. On mahdollista, että ennen oireiden preeclampsia kehitetään. Eklampsia voi ilmoittaa lisäksi päänsärkyä tai silmien välkkyä. Kouristukset voi myös johtaa akuuttiin munuaisten vajaatoimintaan, istukan vajaatoiminta, aivojen turvotus, tromboosi ja verenvuotoa. Tilanne on vaarallinen äidille tai lapselle, koska aikaisempi toimitus on usein tarpeen. Jos raskaus ei ole edennyt tarpeeksi niin yrität edistää kanssa kortisoni kypsymistä lapsen keuhkoihin ja mahdollistaa näin hätätilanteessa synnytyksen.

3. Hellp oireyhtymä

Alle Hellp-oireyhtymä on vakavin komplikaatio pre-eklampsia, mutta esiintyy vain 0,3 prosenttia raskaana oleville naisille. Se ilmenee vakavia ylävatsan kipua, jonka on aiheuttanut vähentynyt maksan toiminta. Koagulointi arvot heikkenevät, maksa-arvot nousevat. Tämä muoto preeclampsia on erityisen hankalaa, koska se voi saavuttaa vakava ilme muutamassa tunnissa.

Riskiryhmät preeclampsia

Riskiryhmät raskausmyrkytyksel- ovat hyvin nuoria tai vanhempia ensisynnyttäjien, lihavia, monisynnytys raskaana ja sairastaneista potilaista. Niitä tulisi havaita tarkastukset erityisesti poikkeavuuksia ulos. Mutta vaikka naiset ilman näitä ehtoja voi tehdä tätä tautia.

Paras ehkäisy preeclampsia: tarkastukset

Yrityksiä todella saada mennä oman tarkistuksia. Ne tarjoavat paras tae siitä, että mahdollinen preeclampsia diagnosoidaan ja hoidetaan ajoissa. Sillä lääkäri mittaa verenpaineesi kaikkiin varotoimiin ja ottaa virtsanäyte. Valinnaisella Doppler / duplex sonografian Lääkäri voi myös tutkia verisuoniseinämiin istukan ja tunnustettu rakenteen muutoksista ja ensimmäiset todisteet Präeklamsie aikaa. Tämä ultraäänidiagnoosilaitteiden se ei käsittele kaikissa tapauksissa sairausvakuutus. Haluatko olla varma et koskaan unohda varotoimi, sinun mutta paineita omasta eläkejärjestely.

ehkäistä pre-eklampsia ja lievittää oireita

Koska syyt preeclampsia ei ole vielä tutkittu, lääkärit ja kätilöt voivat vain ohjeita toimista, jotka lievittää erityisesti oireita preeclampsia. Seuraavat asiat ovat neuvoi sitten:

 • Ravitsevat teitä tasapainoinen, runsaasti proteiineja ja tarpeeksi suolaista. Suositukset kuten suolaa luopumista tai riisistä ja perunasta päivät ovat vanhentuneita. Voit itse asiassa pahentaa oireita.
 • Vaeltaa säännöllisesti. Varsinkin uinti, kävely ja voimistelu (erityisesti suoneen voimistelu) ovat hyödyllisiä lievittää oireita.
 • Huoli mutta myös mielenrauhaa (ei stressiä). Järjestää sinulle tarpeeksi taukoja ja laittaa jalat ylös. Jos on jo akuutti preeclampsia on löydetty, joten enää ei pidä käyttää missään ammatissa. Jos olet epävarma, lääkäri määrää edes vuodelepo.
 • Lääkäri voi myös määrätä verenpainetta alentavia lääkityksen.

Syitä preeclampsia laajalti tuntematon

Ehdotetut toimenpiteet kohdistuvat oireita preeclampsia. Syyt preeclampsia edelleen suureksi osaksi tuntemattomia. Tiede kuitenkin jatkettava tutkimusta suuntiin. Ehkä muutaman vuoden enemmän kohdennettuja ennaltaehkäisy ja hoito on mahdollista. Seuraavat hypoteeseja, on tämä:

 • Amerikkalaiset tutkijat toteuttavat parhaillaan oletusta, että pre-eklampsia johtuu viasta istukan. Perinnöllisistä ja immunologisten tekijöiden, on puute mukauttamista istukan verisuonia. Tämä johtaa häiriöitä liikkeeseen äidin ja lapsen välillä. Puolestaan ​​näiden sairauksien aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja vajaasyöttöä lapsen.
 • Eurooppalaiset tutkijat ovat todennäköisesti sitä mieltä, että tämä on ongelma sisäpinta verisuonia, mikä olisi sama seurauksia silloin kuin on kuvattu ensimmäisessä tutkielma. Mutta se, mitä voisi aiheuttaa nämä ongelmat on vielä epäselvä.
 • Tällä hetkellä kolmanteen suuntaan tutkii huono ruokavalio mahdollisena perussyy preeclampsia. Se voisi johtaa paksuuntuminen veren ja aiheuttaa oireita.
 • Myös puute mukauttaminen organismin raskaana olevan naisen muuttuviin kohtu parhaillaan harjoitetaan teoriana. Tämä voi olla pieni määrä kasvoi verta johtavat verenkierron ei voida ylläpitää muodossa. Vedensitomiskyvyn ovat seurausta. Ja siellä on supistamaan verisuonia.

Vaikka tapaat diagnoosin preeclampsia ei aluksi ole syytä olla erittäin huolissaan. Anna itsesi sairaanhoidon intensiivinen istumaan erilleen mahdollisen keisarinleikkauksella, koska se voi valitettavasti olla kiireellinen toimenpide, kun tauti paheni. Syntymän jälkeen, oireet preeclampsia katoavat ja jopa uusi raskaus sinulle ei lisää riskiä, ​​että se iskee uudelleen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 12 =