tuhkarokko

Tuhkarokko on virusperäinen infektiosairaus, joka vaikuttaa pääasiassa vauvoille ja lapsille. Täällä voit selvittää, mitä oireet voivat liittyä tuhkarokko, miten voit hoitaa tuhkarokko lapsen oman ja estää heitä.

tunnistavat tuhkarokko

Tuhkarokko, joka tunnetaan myös nimellä tuhkarokko, ovat erittäin tarttuva infektio, jotka johtuvat ns paramyksoviruksen viruksia. Tuhkarokko on levinnyt maailmanlaajuisesti ja vastata yleensä imeväisten ja lasten eniten. Mutta aikuiset voivat myös olla tartunnan tuhkarokko, ja silloin ne eivät ole sairaita lapsuudessaan sitä. Ominaispiirre tuhkarokko ovat flunssan kaltaiset oireet, johon ihottuma seuraa. Huomautus: Tuhkarokko on ei pidä aliarvioida lapsuuden sairaus. Koska ne voidaan liittää täydentäviä bakteeri-infektioita, ne ovat kaukana vaarattomia.

Vaihteisto reitit tuhkarokko

Tuhkarokko on erittäin tarttuva ja johtua korkeasta infektioriskin usein yhteisön tilat, kuten päiväkodeissa tai kouluissa. Ne välitetään ns pisara infektio. Eli saada viruksia, pakattu pieniä pisaroita sylki, puhuessaan, yskimistä tai aivastelua ilmaan ja sieltä suoraan hengitysteiden limakalvoja suussa, nenässä ja kurkussa.

Välisenä aikana infektion ja sairauden, joka on itämisaika tuhkarokko on noin yhdeksän kohteeseen kaksitoista päivää. Kuitenkin kyseinen henkilö on tarttuva jo neljä kohteeseen viisi päivää ennen varsinaista taudin puhkeamista. Eli tietämättä edes, että se kantaa tuhkarokkoviruskantojen Heille ihminen pystyy jo tartuttaa muita ihmisiä siihen. Kuitenkin ne, jotka kerran oli tuhkarokko, on elinikäinen immuuni tälle taudille.

Oireet tuhkarokko

Seuraavat oireet ovat tyypillisiä tuhkarokko:

 • Vaikea yskä ja nuha
 • Korkea kuume, jotka voivat ilmetä uudelleen lyhyen parannus
 • Sidekalvotulehdus ja verestävä, vetistä, valoherkkä silmät
 • pieniä valkoisia laikkuja suun limakalvolla, nimeltään Koplik täplät
 • Punainen, laikukas ihottuma

Sairastaneet tuhkarokkoa

Aluksi potkia tyypillisiä oireita kylmä, kuten kuumetta. Lisäksi silmät ovat hyvin punainen ja kyyneleitä, mikä viittaa aikaisin aihetta epäillä tuhkarokko, vaikkei ihottumaa nähdään. Silmät ovat hyvin herkkiä, normaalissa päivänvalossa koetaan hyvin tuskallista.

Yksi tai kaksi päivää tämän jälkeen ensimmäiset merkit näkyvät suun limakalvon, alueen alemman poskihampaat, pienet valkoiset punainen reunus. Kun lyhyt pisara kuume nousee kolme kohteeseen neljä päivää sen jälkeen taudin alkamisen uudelleen (39 ° C).

Korvien taakse, ihottuma, joka leviää vähitellen koko kehon näkyvät samanaikaisesti. Ominaista ihottuma ovat aluksi pieniä vaaleanpunaisia ​​pilkkuja, joka vähitellen kasvaa yhteen suuremmiksi punaiset kasvot ja väri tumman punainen sinipunainen. Niin että huippu taudin saavutetaan. Lapsi on yleensä paha yskä ja tuntuu hyvin sairas ja heikko. Parannus tapahtuu, kun kuume kolmen-neljän päivistä osuu uudelleen ja ihottuma haalistuu. Yleensä sairaus on ohi noin 14 päivää.

Sen lisäksi, että sairauksien tuhkarokko

Useimmissa tapauksissa tuhkarokko edetä ilman ongelmia. mutta se on myös vakavampia jälkitauteja esiintyä. Koska immuunijärjestelmää tuhkarokko ovat heikentyneet, bakteeri-infektioita on usein helppoa aikaa. Korva kipu on merkki välikorvatulehdus. Vaikea yskä, hengenahdistus tai jopa hengenahdistus voi tarkoittaa, että keuhkokuume on kehittynyt. Vaikea päänsärkyä ja huimausta voi ilmoittaa aivokalvontulehdus.

kohdella tuhkarokko

Tuhkarokko: kun lääkäri?

Vältetään mahdolliset perussairaus, kannattaa, jos lapsella ilmenee tyypillisiä oireita tuhkarokko, varmista, että otat yhteyttä lääkäriin tai klinikalla. On parasta tehdä tämä puhelimitse välttämiseksi, että lapsesi tulee todella tuhkarokko, potilaille, joilla on riski, koska suuri infektioriski.

Lääkäri voi ensin tunnistaa tuhkarokko yleensä ominaisuus Koplik täplät, jossa se on pieni valkoinen laikkuja suun limakalvolle. Ne ovat osoitus tuhkarokko ja rajoittaa ne muista lastentauteja, kuten tulirokko tai vihurirokkoa alkaen. Diagnoosi on yleensä luotu kautta verikoe. Voiko vastuullinen paramyxovirus viruksen veressä kuvan lapsesi voidaan havaita mikroskoopilla, se on tuhkarokko.

Mitä hoitoon, joten on vielä ole tiettyä lääkettä tuhkarokkoa. Lääkäri voi vain lievittää oireita lapsesi. Sairauteen, jossa ei ole komplikaatioita, lääkäri kuume, antipyreettinen aine, kuten peräpuikkona, määrätä, vastaan ​​sidekalvotulehdus silmätipat. Jos sinulla on muita bakteeri-infektioita, hän määrätä lapsellesi todennäköisyydellä antibiootti.

Tuhkarokko: mitä voit tehdä?

 • Vuodelepo: Jos lapsella on tuhkarokko, immuunijärjestelmä on varsin heikko. Siksi lapsesi tulee pitää niin lepoon. Uni edistää toipuminen. Kuormitukset ja rasitukset ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin omiaan tällaiseen tilanteeseen. Lannistavat tahansa nukkua lapsesi, koska se ei voi nukkua tai halua, sitten suru ainakin hänen päivänsä toimii mahdollisimman sujuvasti.
 • Juoda runsaasti nestettä: Koska hikoilun kautta, jotka suoraan liittyvät kuume, kehon neste on kadonnut, se on tarpeen kompensoida tätä menetystä paljon juominen uudelleen. Tämä on erityisesti vauvoille ja lapsille on tärkeää. Nestetasapaino ei itse asiassa ole niin vakaa kuin aikuisilla. Lisäksi, limakalvojen kostutetaan ja siten rauhoitti riittävästä nesteytyksestä. Erityisesti lapsille tuhkarokko vettä, mehua, makeuttamaton teetä tai kanalientä.
 • Pimeässä huoneessa: Koska tuhkarokko-virus aiheuttaa usein sidekalvotulehdus, saattaa olla, että lapsi on herkkä valolle. Siksi on suositeltavaa rajoittaa lastenhuone ja katsella televisiota periaatteessa välttää sairauden aikana.
 • kosteus: Tuhkarokko tuovat flunssan kaltaiset oireet kanssa. Siksi on myös mahdollista nielutulehdus. Rauhoittaa limakalvoja lapsesi ja se ei rasittaisi edes välttämätön, tulee varmistaa, että kosteus lastenhuoneessa on riittävän korkea. Voit auttaa sinua lüftest huone säännöllisesti ja kosteita pyyhkeitä makasi patterin koko.
 • Kostealla pyyhkeellä: punainen ihottuma, joka on tyypillinen taudin tuhkarokon ja mahdollisesti voi liittyä kutinaa seurasi flunssan kaltaisia ​​oireita. Kostea ja viileä pyyhe, että voit laittaa lapsesi hänen ihottuma voi antaa niin kutina pitkään korjaamiseksi.
 • Päiväkoti tai koulu tiedot: Koska tuhkarokko pudota, koska niiden korkea riski altistua nopeasti liikkeessä, varsinkin yhteisön tilat, kannattaa, jos lapsi sairastuu tuhkarokko, älä epäröi soittaa päiväkodin tai koulun lapsesi ja tiedottaa heille siitä. Joten muita mahdollisia infektioita voidaan torjua.

Kodin korjata tuhkarokko

Lievittää oireita, kuten kuumetta tai yskää liittyvät tuhkarokko, voit turvautua yksi monista kotiin korjaustoimenpiteitä. Nämä ovat osoittautuneet hyviksi sukupolvien aikana ja voi antaa lapselle lievä ja hellävaraisesti korjaamiseksi.

Tuhkarokko: mitä tehdä kuumetta?

 • Wadenwickel: Wadenwickel yksi lämpöä pois johtavan toimenpiteitä kuumetta. Koska märkä pyyhkeet sijoitettu ympäri vasikat lapsesi tässä hakemuksessa Wadenwickel on jäähdytys ja virkistävä. Lue lisää yksityiskohtaista täällä jalkaan pakkaa ja kun oikein soveltamalla ainakin se lapsesi.
 • Etikka Sukat: Periaatteessa vain muutettu muoto paketin, etikka sukat tai tossut ovat etikkaa. Ne toimivat ja lämpö voi antaa lapselle kuumetta jäähdytystä. Hämmentää tämän hakemuksen ensimmäisessä vaiheessa viisi lusikallinen etikka ydin litra vettä. Sukeltaja sitten pari puuvillasukat lapsesi tähän seokseen. Vääntää pois sukat ja vedä heidät lapsellesi. Sitten vedät hänet läpi toisella kuivan sukat. Sovellus on nyt kunnes sisemmän sukan, joten todellinen etikka sukat ovat kuivia uudelleen.

Tuhkarokko: Mitä yskä?

 • Kanakeitto: Kotitekoinen kanaliemi on runsaasti sinkkiä ja rautaa, ainesosia, jotka voivat auttaa lasta yskää. Kana keitto ei vain kosteuttaa limakalvoja lapsesi, mutta toimii myös desinfiointiaine, mikä tarkoittaa, että ne voidaan ja turvotusta kurkussa onnistuneen paluun. Opi tästä, miten voit helposti valmistaa kanakeitto itse.
 • yskä siirappi: Klassikko kotiin korjaustoimenpiteitä varten yskä lienee yskänlääkettä. Tietenkin, yskä siirapit ovat saatavilla tahansa apteekista. Se ei vaadi useita ainesosia ja mitään erityistä taitoa tehdä yskänlääkettä itse. Yskä siirapit kotitekoinen ovat kaupasta ostettu yleisesti olemattomiin. Sillä ne aiheuttavat myös limaa liukenee hengitysteissä lapsesi ja voidaan helposti yski. Voit myös varmistaa, että keuhkoputkien lapsesi rauhoittua ja olla tyytyväisiä yskää tai jopa estää. Etsi täältä reseptejä joitakin kotitekoisia yskä siirapit.
 • hengitysteitse: Avulla höyryn hengittäminen, keuhkoputkia lapsesi voidaan vapauttaa kiinteän ja paksua limaa. voidaan hengittää periaatteessa kanssa Kunststoffinhalator, jonka saat milloin tahansa apteekista tai avulla kulhoon ja pyyhe. Kahdeksas prosessissa että vesi ei ole liian kuuma, muuten olla palo- lapselle sinun. Hakemuksessa pitäisi tapahtua vain aikuisten valvonnassa, koska kierto lapsesi voi olla raskaasti kuormitettu hakemuksessa. Lisäksi eteeristen öljyjen käyttö tulisi tehdä vasta kuultuaan lääkäri, koska ne voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia lapsilla. Keitetään hengitysteitse aluksi 1,5-2 litraa vettä ja anna jäähtyä. voidaan hengittää nyt suolaliuoksen kanssa. Tätä varten sinun lisäämässä kaksi ruokalusikallista suolaa veteen helposti. Mahdollisia ovat myös rohdosvalmisteita, kuten timjami, kamomilla tai salvia. Jos et inhaloida Kunststoffinhalator, lapsesi tulee nyt pitää päätään yli kulho sisältämien ratkaisu ja kun syvä ja rauhallinen ja hengittää. Voi kattaa päätään täysin pyyhkeellä. Tällä tavalla, ei höyryä voi paeta ja hänen limakalvojen voidaan kostuttaa niin voimakas. Sovellus voi kestää 10-15 minuuttia. Sitten huoli siitä, että pää lapsesi avulla pyyhe pidetään katettu. Vahvan lämpötilan muutokset verenkierron ongelmia voi esiintyä. Huomautus: Tapahtuu, kun lapsi sisäänhengityksen aikana huimata, joten sinun tulisi välittömästi mitätöidä hakemuksen.

estää tuhkarokko

Ainoa tehokas suoja tuhkarokkoa on rokottaminen. Koska vauvoja aluksi nauttia koskemattomuuden äitinsä, ensimmäisen rokotuksen tuhkarokkoa välillä 11 ja 14 kuukautta on suositeltavaa. Vain siinä tapauksessa massan epidemian pysyvälle Rokottaminen on Robert Koch -instituutti (STIKO) suosittelee aiemmin rokotuksen. Tavallinen on pohjimmiltaan yhdistelmärokote suunniteltu suojaamaan lastasi ei vain tuhkarokkoa vastaan, vaan myös sikotauti ja vihurirokko (tunnetaan tuhkarokko).

lisätietoja

lisätietoja

Kiitämme kirjailija Dr. med. Ursula Keicher ja JV julkaisija tiedoista. Jos haluat lisätietoja lapsuusiän sairauksista ja niiden hoidosta, vain laittaa se "kasvukipuja - Nopea tunnista - nimenomaan hoitaa" lukea.

»Lue lisää 'kasvukipuja'


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 6