Tunneittain lastenhoitaja: Kuinka paljon sinun pitäisi maksaa?

Tuntipalkka lastenhoitajaa voi vaihdella korkea ja riippuu iästä, kokemus ja koulutus. Täältä saat yleiskuvan tavanomaista tuntitaksa lastenhoitajaa.

Tuntipalkka lastenhoitajaa riippuu monista tekijöistä

Tuntipalkka lastenhoitajaa on periaatteessa neuvotella. Siten, pitoisuus voi vaihdella olla korkea tai alhainen, koska se on neuvotellaan erikseen kaikenlaisen työtä. Palkkataso vaikuttavat seuraavat tekijät:

  • Alueelliset erot: Tuntipalkka lastenhoitajaa riippuu alueesta. Maaseudulla maksat yleensä alle kaupunkiajossa lastenhoitajaa. Suurissa kaupungeissa lapsenvahti voi vaatia tuntipalkka on 10 tai 15 €.
  • Taloudellinen tilanne vanhemmat: Määrä tuloista on myös vaikutusta tuntipalkka. Yleensä haluat antaa enemmän rahaa lastenhoitajaa, jos sinulla on enemmän tuloja.
  • Lasten määrä: Paljonko lapsenvahti vastaanottaa tuntipalkkaa, määrästä riippuen käyvien lasten päiväkoti. Kun lapsenvahti on joon ja useita lapsia, hän voi porrastaa tuntitaksa lasta kohti valvovalle.
  • Age of Babysitters: Monet lapsenvahti 14-16vuosi vanha vaativat kolmesta viiteen euroa tunnilta. Nuoret välillä 16 ja 18 vuotta yleensä kestää viisi vaille kahdeksan euron tuntipalkka. Iästä alkaen 19 vuotta saada lapsenvahti on yleensä tuntipalkkaa seitsemästä eurosta ylöspäin.
  • Tehtävät Babysitters: Tuntipalkka lastenhoitajaa riippuu myös laajuudesta tehtäviä, jotka hän tekee palvelun aikana. Esimerkiksi olisi lapsenvahti joka valmistaa lounaan koulun jälkeen ja kotitehtävät kestää, enemmän palkkaa teiltä saanut joka tulee iltapäivällä lapsesi leikkikentällä.
  • Vuorokaudenaika: Jotkut lastenhoitaja saavat illalla, kun on vähemmän tekemistä, koska lapset nukkuvat, esimerkiksi vähemmän rahaa kuin päivässä.
  • Koulutustaso Babysitters: Jos lapsenvahti on koulutettu kasvattajina terveys- ja lasten hoitotyön tai "lastenhoitaja määrin", hän voi myös vaatia parempaa palkkaa. "Lastenhoitaja asteen" osoittaa, että lapsenvahti on asiantuntemusta pikkulasten ravitsemus ja hoito, eri-ikäisiä lapsia osallistua, ja voi edistää ja hallitsevat ensiaputoimenpiteet.

Riippuen luetelluista tekijöistä, sinun pitäisi maksaa 14-18-vuotias lapsenvahti tuntipalkkaa viidestä kahdeksaan euroa ja aikuisen lapsenvahti kahdeksan-kymmenen euroa tunnissa. Onko lapsenvahti, iästä, lisäpätevyydet kuin "lastenhoitaja määrin", hän voi myös vaatia kymmenen euroa tunnilta.

Ostetaan lapsenvahti?

Äiti ja lapsiEt muista, kun olet kokenut kaukana puhelimesta paras ystävä viimeisen kerran? päälle  ErsteKinderbetreuung.de sinulle sopivaan lapsenvahti lähellä löydät niin että jälleen kerran siellä on aikaa sinulle.

Lapsenvahti: maksaa tuntipalkkaa

Tuntipalkka lastenhoitajaa maksetaan yleensä suoraan lastenhoidon käteistä. mutta joissakin perheissä on tapana maksaa palkkaa kuukausittain. Näin on usein silloin, kun lapsenvahti huolehtii lapsista säännöllisesti. Tämä kannattaa kuitenkin etukäteen keskustella oman lapsenvahti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 92