U11 onderzoek

Uw kind is nu negen of tien jaar oud en in het derde of vierde leerjaar. Nu kunt u de tweede optionele screening benoeming, het waarnemen U11, die echter niet door alle verzekeringsmaatschappijen wordt betaald. Informeer u hier over het proces en de focus van de U11.

De U11 onderzoek is hoe de U10, zijn de relatief grote afstand tussen de U9 op de leeftijd van vijf en de J1 in de leeftijd 12 tot 14 jaar. Het is echter in de U11 is een optionele voorziening date. Dit betekent dat niet alle wettelijke zorgverzekeraars dekking van de kosten en je moet uiteindelijk betalen ongeveer 50 euro zelf. Zijn stoornissen in deze studie ontdekte dat fonds betaalt alle kosten voor verdere behandelingen. U informeren simpelweg uw eigen verzekeringsagent of de U11 deel van hun aanbod.

Als u de U10 hebt gemist, vandaag krijg je een groen vinkje boek, waarin alle resultaten van facultatieve tests moeten worden geregistreerd. Dit omvat de J2, die wordt aangeboden op de leeftijd 16 tot 17

Wat zit er in de onderzochte U11 onderzoek?

In de U11 studie, ligt de focus op mogelijke gedragsproblemen in het dagelijks leven. Het gaat aan de ene over het verstrekken van bijstand in geval van moeilijkheden. Ten tweede zal de arts ook preventief te onderwerpen zoals seksualiteit of drugsgebruik aan te pakken. Hij zal ook kijken naar de tanden, mond en kaak alleen maar om u verwijzen naar een specialist indien nodig.

  • Dieet en lichaamsbeweging: Helaas, obesitas bij kinderen is niet ongewoon. Gezonde gewoonten kan worden geleerd stap voor stap, en de dokter in staat om u in deze situatie een aantal tips zal zijn.
  • stress: Kinderen kunnen nu al last hebben van overmatige stress en de druk om te presteren. Daarom wordt een stresscounselling uitgevoerd onder u, de arts, bijvoorbeeld, kan een sport-promotie aanraden.
  • Drugs en seksualiteit: Onder de preventieve maatregelen omvatten ook het gesprek over drugsgebruik en seksualiteit. Uw kind kan vragen hier stellen, voor waarin zij anders zou krimpen.
  • media: Steeds vaker is ook een media-consulting deel van de U11. Het idee is om een ​​verantwoordelijke mediaconsumptie te moedigen en te identificeren verslavend gedrag vroeg.

Last but not least, ook problemen op school zal worden opnieuw besproken op de U11 onderzoek. Schuld voor de frustratie van het leren kan, maar hoeft niet per se te zijn ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, dyslexie of dyscalculie. Anders, als er geen verdere vragen, je hebt het gehaald. De volgende dag, de J1 is weer onderdeel van de normale check-ups.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 88