U11 undersøgelse

Dit barn er nu ni eller ti år og i tredje eller fjerde klasse. Nu kan du den anden valgfri screening udnævnelsen, den opfatter U11, hvilket dog ikke betales af alle forsikringsselskaber. Informere dig selv her om processen og fokus for U11.

U11 undersøgelse er, hvordan U10, indbefatter det relativt store mellemrum mellem U9 i en alder af fem og J1 alderen 12 til 14 år. Det er imidlertid i U11 er en valgfri bestemmelse dato. Det betyder, at ikke alle lovmæssige sygeforsikringsselskaber dække omkostningerne, og du skal i sidste ende betale omkring 50 euro selv. Er lidelser i denne undersøgelse opdagede, at fonden betaler alle omkostninger til yderligere behandlinger. Du spørge bare din egen forsikring agent om U11 del af deres tilbud.

Hvis du er gået glip af U10, får du i dag en grøn check bog, hvor skal registreres alle resultater af valgfrie prøver. Dette omfatter J2, som tilbydes i en alder 16. og 17.

Hvad er i den undersøgte U11 undersøgelse?

I U11 undersøgelse, der er fokus på eventuelle adfærdsmæssige problemer i hverdagen. Dette indebærer på den ene om at yde bistand i tilfælde af vanskeligheder. For det andet, vil lægen også præventivt at behandle emner som seksualitet eller stofmisbrug. Han vil også se på tænder, mund og kæbe bare at henvise dig til en specialist, hvis det er nødvendigt.

  • Kost og motion: Desværre, fedme hos børn er ikke ualmindeligt. Sunde vaner kan læres trin for trin, og lægen vil være i stand til at give dig i denne situation nogle tips.
  • stress: Børn kan allerede lide af overdreven stress og pres for at udføre. Derfor er en stress rådgivning udført i dig, lægen, for eksempel, kan anbefale en sports forfremmelse.
  • Narkotika og seksualitet: Blandt de forebyggende foranstaltninger også omfatte samtale om stofmisbrug og seksualitet. Dit barn kan stille spørgsmål her, foran hvilket det ellers kunne skrumpe.
  • medier: Flere og oftere er også et medie rådgivning del af U11. Ideen er at tilskynde til en ansvarlig medieforbrug og identificere vanedannende adfærd tidligt.

Sidst men ikke mindst, også vanskeligheder med skole vil blive drøftet igen på U11 undersøgelse. Skylden for den frustration for læring kan, men behøver ikke nødvendigvis at være udviklingsforstyrrelser såsom ADHD, ordblindhed eller dyskalkuli. Ellers, hvis der ikke er nogen yderligere spørgsmål, du gjorde det. Den næste dato, J1 er igen en del af de normale check-ups.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =