U7 onderzoek

Uw kind heeft nu ontgroeid de kinderschoenen. Rond de tweede verjaardag rond is het tijd voor de U7. Informeer u hier over het proces en de focus van de zevende controle.

De zogenaamde "onderzoek van twee jaar," Uw kind 21-24 maanden oud. De U6 is al een tijdje, zodat de U7 onderzoek iets langer kan dalen tot alle belangrijke studies uit te voeren in alle rust. Vergeet niet om de gele zorg boekje waarin alle resultaten van het onderzoek worden getreden.

Wat wordt getest in de U7 onderzoek?

In de U7 een grondige check-up van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling is gemaakt. De kinderarts besteedt aandacht deze keer speciale aandacht aan de vooruitgang in de taalontwikkeling en sociaal gedrag van het kind. Informatie is ook standaard tests, die je kent van de andere data. Zelfs als uw kind is nog niet klaar in een aantal punten, moet je je zorgen te maken. De "richtlijnen" wat uw kind op een gegeven moment alles kan, zijn slechts richtlijnen.

Display cover voor de U-studie papers

Gepersonaliseerde Filzhüllen voor U Reconnaissance boekenDe U-examens zijn een spannende ervaring voor elk kind. Des te beter als de U-Heft is mooi verpakt. Deze handgemaakte Covers kunnen worden geborduurd voor een jongen of een meisje met de naam van elk individu.

Uitgebreide check-up bij de U7 onderzoek

  • Grootte en gewicht: Uw kind wordt gemeten en gewogen.
  • ademhaling: De arts controleert of uw kind regelmatig ademt en luistert naar de longen afwijkingen uit.
  • Cardiovasculair systeem: De kleine hart moet ongeveer 70 tot 120 keer per minuut te verslaan. Zelfs na het slaan van een hartruis wordt gezocht.
  • huid: De arts bekijkt de U7 de textuur en de kleur van de huid nauwkeurig en controleer of pigment aandoeningen of inflammatoire laesies aanwezig zijn.
  • (Sex) organen: De arts scant de buik milt en lever, en onderzoekt ook de geslachtsorganen.
  • Skelet, spieren en het zenuwstelsel: De hoofdomtrek gemeten. De fontanel moeten zijn gesloten door nu, in sommige gevallen, maar dat een aantal maanden kan duren.

De juiste goede tandheelkundige zorg wordt steeds belangrijker, want om de tanden van kinderen te beschermen tegen cariës en parodontale aandoeningen, is het belangrijk vroeg op om aandacht te besteden aan voeding en borstelen techniek. Bovendien kunnen vaccins die werden gemist in het U6 gemakkelijk worden opgemaakt.

sociaal gedrag

Om erachter te komen of uw kind zich ontwikkelt op basis van leeftijd, vraagt ​​uw arts wanneer U7 na zijn gedrag in het dagelijks leven. Dit is niet alleen om te slapen en eetgewoonten, maar is interessant voor bijvoorbeeld de manier waarop uw kind speelt. Typisch is de imitatie van "volwassen" handelingen, zoals het besturen van een auto of kinderopvang (poppen).

taalontwikkeling

Om de status van de ontwikkeling van de taal vast te stellen, zal de kinderarts contact op met de U7 tot een met u om vooruitgang te boeken. Aan de andere kant vragen eenvoudige vragen uw kind om te zien of het al kan reageren en reageren. In de regel kunnen de kinderen minstens tien woorden te spreken op deze leeftijd en al begrijpt ongeveer 250 woorden. Veel build zogenaamde "twee-woord uitdrukkingen" zoals "Papa Auto" om zich verstaanbaar te maken.

Controleer de grove en fijne motoriek in de U7 onderzoek

Hoe ver de grove en fijne motoriek hebben ontwikkeld, de kinderarts gemakkelijkste stevig in het spel. Hij besteedt aandacht aan de U7 aan hoe uw kind wordt uitgevoerd als het zeker kunnen bukken en opstaan ​​en een flink aantal stappen achteruit te gaan.

Hoe goed de fijne motoriek is gevormd, wordt getoond in speelse activiteiten, zoals blokken stapelen of vul knikkers in een vat. Nu al kan relatief veilig zijn te bepalen of uw kind naar rechts of linkshandig is.

Als de verhouding tussen rechts- en linkshandigen is verdeeld in de maatschappij, niet precies kan worden gezegd, want er is alleen voor oudere generaties veel "omgeschoold linkshandig". De "correctie" van links naar rechts voor vele jaren was het een normaal onderdeel van de kinderen en de school onderwijs en is nu geclassificeerd als problematisch door vele deskundigen. Onder andere zijn gebrek aan concentratie, leerproblemen en taalachterstand genoemd als mogelijke gevolgen van dwangmatig heropvoeding.

Wanneer uw kind is linkshandig, kunt u vroeg zorgen voor aangepaste objecten in het dagelijks leven, zoals een linkshandige schaar.

Kleine herinnering voor U7

Je moet vroegste U7 in de 20e en begrijpt tot 27 maanden oud uw kind ten laatste. Anders zullen ze zet je als zogenaamde egel vermogen (individuele gezondheidszorg) in aanmerking.

Sinds het uiteenvallen tussen U7 en U8 (die pas kort vóór de leeftijd van vier plaatsvindt) is relatief lang, terugbetaling sinds 2008, alle zorgverzekeraars en de tussenliggende onderzoek U7A. Op deze datum, kom je als je kind is ongeveer drie jaar oud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 56