U8 onderzoek

Uw kind is nu ongeveer vier jaar oud en gaat naar de kleuterschool. Nogmaals, het is tijd voor een check-up met uw kinderarts. Ontdek hier wat je kunt verwachten in de U8.

Uw kind is nu ongeveer vier jaar oud en is vastbesloten om de kleuterschool. Nu is de U8 studie van, vooral als je niet de U7A hebt uitgevoerd, omdat dan de laatste grondige check-up is al een tijdje geleden. deze keer vergeet dan niet om de gele zorg boekje waarin alle resultaten van het onderzoek worden getreden.

Wat wordt getest in de U8 onderzoek?

In de U8 taalkundige, motorische en sociale ontwikkeling, met name op de voorgrond. De "richtlijnen" wat uw kind op deze leeftijd kunnen allemaal moeten geloven om betrouwbaar te zijn. Je moet je dus geen zorgen als het alle taken niet onmiddellijk onder de knie. Daarnaast heeft de kinderarts zorgde ervoor dat alle zintuigen functioneren. Uiteraard wordt een grondige allround controle opnieuw gemaakt, waarbij het kind gewogen en gemeten, de (geslacht) organen en botstructuur, evenals de cardiovasculaire en de huid onderzocht. De arts meet de bloeddruk, hetgeen wordt voorzien voor kinderen ongeveer 90/60 mmHg.

Ook wordt de urine onderzocht op afwijkingen om ervoor te zorgen dat de instellingen goed te laten functioneren. Op deze manier kan een infectie van de urinewegen in het begin van de U8 worden gedetecteerd, onder andere, ongeveer drie procent van de meisjes en één procent van de jongens last van de tot tien.

Display cover voor de U-studie papers

Gepersonaliseerde Filzhüllen voor U Reconnaissance boekenDe U-examens zijn een spannende ervaring voor elk kind. Des te beter als de U-Heft is mooi verpakt. Deze handgemaakte Covers kunnen worden geborduurd voor een jongen of een meisje met de naam van elk individu.

sociaal gedrag

Vier jaar geleden, spelen de meeste kinderen al grotendeels los van hun verzorger. Ze hebben geleerd om speelgoed of andere dingen te delen met andere kinderen. In de speelse contact met het kind, kan de kinderarts een idee over zijn sociale en emotionele ontwikkeling in de U8 te krijgen. Het is even belangrijk voor hem, maar ook met je praten over alledaagse situaties. Hoe uw kleine gedraagt ​​in de kleuterschool? Het heeft moeilijkheden om te breken met je? Als u problemen of afwijkingen hebt, kun je je hier achterlaten om advies te geven.

Hoe ver is de taalontwikkeling in de U8 onderzoek?

Misschien kan je kind zijn verhalen reeds brengen in de juiste tijd en logische volgorde. Veel kinderen vormen nu "Ik zinnen" en verbind zinnen met "en dan". Voorlezen ze aandachtig te luisteren en maken de typische W-vragen (zoals Who? Waar? Waarom?). De kinderarts zal contact op met de U8 met behulp van een gestandaardiseerde test de toestand van de taalontwikkeling, aandacht op spraakstoornissen zoals stotteren of stotteren.

motorische activiteit

Ook, grove en fijne motoriek stand op de U8 opnieuw op de proef gesteld. De meeste kinderen gaan nu veilig driewieler en kan een pen vast te houden met drie vingers en uit te voeren. De arts voert kleinere proeven waarbij de coördinatie van de respons en de houding van uw kind in acht worden genomen. Op deze manier kan mogelijk een slechte houding vroegtijdig worden gedetecteerd en gecorrigeerd.

Onderzoek van de zintuigen in het onderzoek U8

Als onderdeel van de U8 een hoorzitting en visie screening wordt verstrekt om ervoor te zorgen dat de zintuigen goed te werken. Ondertussen moeten de aanblik van de ogen 100 procent. Een meer accurate test, die speciaal wordt aanbevolen als vaker visuele beperking voordoen in uw familie, kunt u doen met de oogarts.

Kleine herinnering aan U8

U moet de U8 hebben niet eerder dan 43 en niet later dan de 50e maand van het leven Uw kind waarnemen. Anders zullen ze zet je als zogenaamde egel vermogen (individuele gezondheidszorg) in aanmerking.

Als dit niet al naar de tandarts gedaan, zal de kinderarts de tanden van de tand van uw kind verval en verkleuring in de U8 te onderzoeken. Ondertussen, moet uw kind alle twintig melktanden te hebben. Zo niet, dan zijn er andere vragen die je hebt het gehaald. De U9 vindt plaats wanneer je kind is ongeveer vijf jaar oud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 61 =