Uden binding, tampon og Co. – “Fri menstruation” er den nye trend

Mens nogle kvinder til at øge deres udbud af tamponer og puder regelmæssigt, andre kvinder simpelthen ikke gider lige og giver afkald på eventuelle feminine hygiejneprodukter. "Gratis menstruation" tendensen, at mange kvinder nu har opdaget for sig selv kaldes. Præcis hvordan det virker, vil vi forklare i denne artikel.

"Fri menstruation" er en tendens, der er meget populær, især i feministiske bevægelser i Amerika. På Facebook sider som "Fri Bleeding" for eksempel, kræves en åben tilgang til den kvindelige cyklus. Dette betyder i første omgang: afkald på tamponen, binding og Co.

Hvordan fungerer "fri blødning"?

"Fri menstruation" betyder i princippet egentlig bare at kende din krop så godt, at du kan intervallerne, hvor blodet kommer i perioden estimat og bliver nødt til at bare gå på toilettet for at slippe af med det. Uden brug af værktøj!

Kiran Gandhi gjorde den "frie blødning" kendt verden over af tog i løbet af deres perioder på London Marathon uden tampon.

embed

Hvem ønsker at gøre med det, bør være i stand til at høre godt på sin krop. I begyndelsen er det helt sikkert tilrådeligt at bære en bandage til at beskytte, med tiden, men det er nok meget muligt intervallerne som bedste skøn er, at man ikke har brug for mere beskyttelse.

Hvilke fordele gør den "frie menstruation"?

Der er for fortalerne for at beskæftige sig med denne metode fra hinanden tre gode grunde: For det første, de sparer afkald på tamponer og puder ikke kun en masse penge, men også en affald - som i sidste ende også er godt for miljøet.

For det andet kan let passere gennem bakterier tamponer i vagina. Herunder toksisk choksyndrom er eksempelvis kan forhindres, hvilket kan være forårsaget af tamponer og desværre har allerede cost liv.

Og for det tredje, mange af de kvinder, der har prøvet det, at hendes mavekramper har stoppet i perioden rapporteret.

at lytte til din krop og forstå det er dybest set aldrig fejl. Hvorvidt "Freibluterinnen" bevægelse, dog er den rigtige tilgang, sandsynligvis hver enkelt af os må selv afgøre. Hvad skal også kende som en kvinde om din menstruation, vil vi fortælle dig her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1