Udgifter til Børnehave

Udgifterne til børnehaven er forskellige fra samfund til samfund. Afhængig af hvor du bor, hvor høj din indkomst er, og hvor mange børn du har, de gebyrer kan variere. Hvad er omkostningerne for gartneriet og hvilke reduktioner er tilgængelige for denne wiki.

Omkostninger til børneværelset variere i Tyskland

Udgifterne til børnehaven kan variere meget fra by til by. men anklagerne varierer ikke kun mellem samfund, men også blandt de individuelle bærere af faciliteterne. Det er også afgørende, om det er i fremtiden børnehave til dit barn til en privat eller kommunal krop. Normalt skal du betale for en plads i en privat børnehave mere end et sted i en bymæssig.

Display på i børnehave

Børn rygsæk i brun med to små ræve frem på detSå at dit barn kan tage alle de vigtige ting med børnehaven, anbefaler vi en lille rygsæk. Vi finder det Casual Mini Rygsæk med den søde ræv motivet meget passende. Vi har fundet rygsækken på Amazon.

Omkostninger til den kommunale børnehave

Omkostningerne ved et sted i den lokale børnehave er forskellige i alle samfund. Årsagen til de inkonsistente gebyrer: Omkostningerne finansieres 100 procent fra offentlige midler. Disse består dels af forskellige niveauer af tilskud fra den føderale regering, den respektive forbundsstat og lokalsamfundet.

I de fleste samfund stillinger på størrelsen af ​​din indkomst er forskudt. Men dette er ikke altid tilfældet, fordi ikke skrive alle stater kommunerne planlægger at forskyde de stillinger. Gennem den såkaldte "søskende rabat" Du er nødt til at betale mindre for børnehaven sted i mange byer for dit andet barn. Hertil kommer, at mange kommunale børnehaver vedtager de gebyrer for det sidste år af børnehaven.

Udgifter til børnehaven: I byen kommer det til

Udgifterne til børnehaven, ifølge en undersøgelse af initiativet for en ny social markedsøkonomi (INSM), i det sydlige Tyskland er lavere end i de nordlige provinser. Vi har skabt en lille liste til dig, hvor du kan se den månedlige udgifter til en planteskole sted i 16 tyske byer læse. Dette er prisen for en daglig fire-timers pleje.

Men disse tabeller er kun vejledende, de faktiske omkostninger kan afvige fra disse data. Hvad opkræver børnehaven efter eget valg indsamler, kan du normalt læse på internettet på hjemmesiden for din by. Eller du tænder for din let direkte til børnehaven.

Udgifterne til børnehaven per måned i det følgende for forældre med et fælles månedlig indtægt på 3.750 euro brutto vist.

by 1 barn 2 børn
Berlin 30 € 58 €
Stuttgart 47 € 51 €
Leipzig 49 € € 29
München 55 € 96 €
Erfurt 60 € 45 €
Dresden 65 € € 39
Köln 71 € 71 €
Frankfurt a. M. 78 € 62 €
Nürnberg 80 € 159 €
Saarbrücken 85 € 64 €
Magdeburg 90 € 120 €
Potsdam 100 € 160 €
køl 120 € 60 €
Hannover 122 € 61 €
Hamborg 138 € 117 €
Bremen 146 € 181 €

Udgifterne til børnehaven per måned i det følgende for forældre med et fælles månedlig indtægt på 6.667 euro brutto vist.

by 1 barn 2 børn
Stuttgart 47 € 61 €
Leipzig 49 € € 29
Dresden 65 € € 39
München 76 € 141 €
Berlin 78 € 151 €
Nürnberg 80 € 150 €
Saarbrücken 85 € 64 €
Magdeburg 90 € 120 €
Frankfurt a. M. 104 € 83 €
køl 120 € 60 €
Hannover 122 € 61 €
Bremen 146 € 204 €
Köln 149 € 149 €
Erfurt 150 € 225 €
Hamborg 153 € 153 €
Potsdam 193 € 308 €

Din by er ikke opført? Under INSM-Kindergartenmonitor.de Du kan slå op, hvor meget koster det for en plads i børnehave i dit område.

Hvordan udgør omkostningerne

Udgifterne til kommunale børnehave består af pleje og logi.

omkostninger plejeOmkostningerne bolig består af Betreuungsgrundsatz- og støtte ekstra gebyr. Pleje politik koster du betaler for pasning af dit barn i løbet af reglen åbningstider i børnehaven. Tjenesten ekstra gebyr du skal betale, hvis dit barn har brug for at blive overvåget via kontrol åbningstider også, fordi du arbejder for eksempel i den tidlige eller sene skift.

omkostninger fødevarer: Bestyrelsen deler du betaler for barn din når den deltager i et måltid mejeri og drikkevarer og mad i børnehaven.

Den nøjagtige fordeling af pleje og leveomkostninger for din børnehave Du kan bare bede forvaltningen af ​​anlægget.

Hvad indtægten kan opgøres i omkostningerne

Udgifterne til børnehaven skal betales med optagelse af dit barn i børnehave. Når du optager du nødt til at angive de unge kontor og demonstrere, hvor højt din indkomst, så at mængden af ​​forældrenes bidrag kan beregnes. Udgifterne til børnehaven beregnes ud fra følgende aftaler:

  • Indkomst fra beskæftigelse
  • Indtægter fra casual beskæftigelse
  • Indtægter fra selvstændig virksomhed, erhvervslivet, landbrug og skovbrug
  • Formueindkomst, leje og leasing
  • Øvrige indtægter: underholdsbidrag til barnet, livrenter og pensioner yours, ydelser efter SGB III og SGB II, og ved lov om beskæftigelsesfremme eller andre ydelser i henhold til Social Security Act som sygedagpenge, ydelser efter SGB XII og boligstøtte

I beregningen er dybest set bruttoindkomsten i det foregående kalenderår, plus eventuelle særlige tillæg som jul og feriepenge, afgørende. Hvis din indkomst over det foregående kalenderår forringet over tid eller er blevet bedre, er tolv gange den seneste månedsløn beregnet. Børne- og børnepasningsydelse er ikke medtaget i beregningen af ​​forældrenes bidrag.

Hvor er ingen omkostninger til børneværelset?

I nogle byer og stater i børnehaven er gratis (i hvert fald sidste år). Blandt andet, Düsseldorf, Hanau, Heilbronn, Kaiserslautern, Koblenz, Ludwigshafen, Mainz, Salzgitter og Trier afstå fra betaling for gartneriet. Selv i staten Rheinland-Pfalz alle tre børnehave år er gratis. Men selv med de frie børnehaver Du skal betale den månedlige måltider komponent, hvis dit barn får frokost.

Yderligere omkostninger for gartneriet

Udgifterne til børnehaven kan yde supplerende bidrag, såsom middag penge, håndværk og materialer penge stige. Nogle faciliteter tilbyder et tillæg og særlige tilbud såsom musik, dans eller sprogundervisning.

Udgifter til privat børnehave

Omkostningerne ved en privat børnehave er som regel højere end for en lokal børnehave. De private institutioner er drevet af individuelle organisationer. De finansierer til dele fra offentlige midler, donationer, sponsorer og medlemsgebyrer. Af denne grund, har du forventer her med et højere bidrag. Kendte bærere er for eksempel "Tysk Røde Kors", de "Caritas" eller forælder foreninger. Mange børnehaver eksempel pålægge en indkomst-relaterede fast beløb, der normalt er højere end i byerne børnehaver. Hvordan til at nedbryde de nøjagtige omkostninger og hvad forældrenes bidrag du skal betale, kan du kontrollere enheden direkte til den linje eller transportøren.

Udgifter til børnehaven: rabatter og skattemæssige fordele

Det gebyrer junglen er svært at forstå. Du bør dog undersøge, om du har ret til særlige rabatter i børnehaven gebyrer, især hvis din familie har en lav indkomst i alle tilfælde. På det økonomiske nødsituationer, dem med lave indkomster, samt i modtagere af dagpenge eller kontanthjælp kan kræves erhvervelse eller reduktion af omkostningerne pleje på det kompetente ungdomsforsorgen hvis omkostningerne ved børnehaven er ikke bærbare.
Du kan fratrække skattemæssigt de omkostninger børnepasning. Så du kan i op til to tredjedele af udgifterne til pleje per barn, men ikke mere end 4000, - Euro per år fremsætte krav i din selvangivelse.

gøre udgifterne til børnehaven i underholdsbidrag hævdede

Enlige forældre kan gøre omkostningerne ved Børnehave underholdende lovligt yderligere krav i loven. Således bidragspligtige skal, ud over vedligeholdelse af forældrene bidrag deltager. Kun udgifter til forplejning i anlægget er ikke medtaget i beregningen.

Udgifterne til børnehaven bæres af begge forældre, i en forholdsmæssig del af deres indkomst. Det betyder, at jo højere indkomst forælder skal betale den større andel. Er omsorgsfuld forælder har kun en meget begrænset indkomst, han har brug for også at tillade deres eget bidrag. Så for eksempel, den enlige mor med en 400, ville - Euro job deltager ikke i børnehaven omkostninger, fordi deres egen passende overskud på 1.000, - € vil så ikke længere være sikret.

Style tøj til børnehaven med disse online-kuponer
Gavekort til MyToys
Gavekort til Windeln.de
Gavekort til Baby Marked
Gavekort til tausenkind


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 19