Ummetus lapsilla: Auttaa laktoosi?

Lähes jokainen vauva tai pieni lapsi on lopulta vaikuttavat: Emme puhu ummetus. Monet kotiin korjaustoimenpiteitä lupaa nopeita korjaamiseksi, erityisesti maitosokeria suositellaan luonnollinen ruoansulatus tukea. Mutta selviytymään?

Periaatteessa on maitoa lisäksi veden ravintoaineita, kuten rasvaa, proteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita ja hiilihydraatteja. Maitosokeria, jota kutsutaan myös laktoosi, tärkein hiilihydraatti. Se antaa vauvan nopeasti energiaa ja edistää muodostumista suolistobakteerikannan. Myös pre-elintarvikkeet sisältävät laktoosia.

Laktoosi tuo suoliston vauhdissa

Lisäämällä maitosokerin stimuloi suolen vauvan tai Kleindkinds. Se myös edistää kasvua hyvän suolistobakteerien. Se toimii näin: Kun ruoansulatus laktoosia tuotetun happoja että elimistö tarvitsee erittää myöhemmin. Näin ollen, kehon supistuu suolistossa veteen, jolloin happo, ja siten myös tuolin laimennetaan. Parempi suolen johtuu - tukos liukenee.

Vain rajoitettu suositeltava

Mutta ole varovainen: Koska sekä rintamaidon sekä ennalta-elintarvikkeet sisältävät jo paljon laktoosia. Pitkän aikavälin hallintoa, erityisesti kuudennen elinkuukauden, ei suositella. Kannattaa myös pitää mielessä, että poistetaan antamalla laktoosin, lapsesi yhä vettä. Tämä voi nopeasti olla kielteisiä terveysvaikutuksia imeväisten ja pikkulasten. Johtopäätös: Vaikka laktoosi on helposti saatavilla kotiin korjaustoimenpiteitä varten ummetus, mutta sinun tulee käyttää joka tapauksessa kanssa lastenlääkäri keskustelemaan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 72 =