Ummetus raskauden

Ummetus ei valitettavasti ole harvinaista raskauden. Joka kymmenes tutkituista NetMoms 3500 äitien taistellut raskauden aikana sitä. Täällä voit selvittää, mitä voit tehdä estääkseen tukoksia ja hoitoon.

Syyt ummetus raskauden

Ummetus raskauden on ongelma, joka on menossa läpi noin kymmenen prosenttia kaikista raskaana oleville naisille. Eri tekijät lisäävät kärsimyksestä tekee epämiellyttävä, paisunut kylläisyyden tunne raskauden aikana.

 • Kasvava kohtu voi työntää jo 11. raskausviikon suolistoon, mikä yhä vaikuttaa ruoansulatusta.
 • Hormonaalisen muutos vaikuttaa suolen. Raskauden progesteroni aiheuttaa ruoka on pilkottu hitaammin. Lisäksi, enemmän nestettä on tukea määrän kasvuun verta suolesta. Tuoli kovettuu ja edistää tukkeutumista ja muodostumista ulkoiset peräpukamat.

muuten: Rautalisät, jotka määrätään usein raskauden anemia voi myös aiheuttaa ummetusta sivuvaikutuksena. Suhdetta valmistelua ja tauti on sitten usein huomaamatta, koska ummetus alkaa vasta useita päiviä hoidon aloittamisesta.

Näyttö Kirja-arvostelu: salaisuus kaunis syntymä

Kirja: Salaisuus kaunis syntymäKätilö Jana Friedrich mukana teitä tässä kirjassa matkalla pyytämään syntymästä. Kiitos tietojaan tarvitset enää pelätä synnytystä ja synnytyksen kipua on.

>>Varata Amazon

Ehkäisemiseksi ummetus raskauden

Pitääkseen ruoansulatusta käynnissä, sinun pitäisi ymmärtää kuitupitoista ruokavaliota ja kiinnittää huomiota tarpeeksi liikuntaa.

juoda
: Sama kuin suuren nestettä vaatimukset kehon vähintään 2,5 litraa vettä tai lievä teetä, jotta jakkara säilyy pehmeänä.
Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja täysjyvätuotteita laittaa paljon luonnonkuitu, joilla varmistetaan terve ruuansulatusta. Sopii hyvin päivittäiseen ravintokuitutäydenteitä ja arabikumi. Tämä mauton lääke uutetaan kasvinesteuutteita ja tarjotaan apteekissa tai luontaistuotemyymälän.


liike
: Vaikka riittävän liikunnan voit estää tukkeutumisen. Useimmissa tapauksissa täällä pienikin kävellä tai lempeä jooga harjoituksia, että voit myös helposti tehdä kotona rikkaita.

ummetuksen hoitoon raskauden

Jos teet raskauden aikana kärsivät ummetus, te voitte toimia näitä vinkkejä päinvastoin.

Sekoita pellavansiemenet, psylliumin tai vehnän leseet jogurtti
. Turpoavat suolistossa ja siten edistää suoliston toimintaa, mutta tarvitaan runsaasti nesteitä. Jo yksi tai kaksi päivää myöhemmin, suoliston toimintaa pitäisi parantaa.


kuivatut hedelmät
sisältää monia mineraaleja ja vitamiineja, ja sen pitäisi toimia myös pysyviä ummetus. Voit turvota hieman, sitten pureskella hedelmät hitaasti ja juodaan neste, esimerkiksi luumut nesteeseen.

Ummetuslääkitys raskauden aikana?

Missään tapauksessa sinun pitäisi ilman lääkärissäkäynti käyttämällä laksatiiveja, koska ne saattavat sisältää aineita, jotka voivat laukaista ennenaikaisen synnytyksen. Tiedustella lääkäriltä vaihtoehtoja.

 • Eri voiteluaineet ovat saatavilla peräpuikkojen muodossa ja auttaa pehmentää ulosteen ja liuotetaan tukos.
 • Osmoottiset valmisteet ovat suoloja tai makeutusaineita, kuten glaubersuolalla tai laktoosia. Tarvitset paljon nestettä liueta. Ne antavat tapa tuoli, tilavuus kasvaa ja suolen aktiivisuus lisääntyy. Osmoottiset aineet eivät puutu suoraan luonnon ruoansulatusta ja ovat siksi, kuullen lääkäriin tai apteekkiin vaihtoehtona kun muut toimenpiteet eivät onnistu.

Top 10 valituksia raskauden

 • väsymys
 • närästys
 • selkäkipu
 • mielialan vaihtelut
 • unihäiriöt
 • pahoinvointi
 • turvonneet raajat
 • kuumia aaltoja
 • jalkakrampit
 • ummetus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 9