Undersøgelse af en gynækolog trods Periode: ja eller nej?

Du undrer dig over, om der trods periode bør du gå til gynækolog? Uanset om du helt Shun denne situation bedre, eller skulle gå i undtagelsestilfælde, blødning til lægen eller til lægen denne wiki.

Hvorfor denne?

Især med særligt kendte og velrenommerede læger, der ofte er fuldt booket, det egner sig til en aftale trods periodisk opfatter stigende ventetid for en ny dato for at undgå. Yderligere falder gynækolog undersøgelsen i perioden som regel lettere, fordi livmoderhalsen er mere geöfnet løbet af din dag.

Hvad taler imod det?

Til undersøgelsen gynækologen i perioden, det faktum, at blodet, som det var blokerer visningen og lægen kan ikke se noget i tvivl. Også den følelse af, at blodet siver på forhånd forårsage kramper, så virke mod hensigten. De kramper, at mange kvinder oplever hver måned, også bidrager til ubehag.

Hvis dine dage kun anvendes på dagen for undersøgelsen, bør du ikke bekymre dig. I de fleste tilfælde den periode falder på den første dag meget let fra så du skal du ikke bekymre dig om ulykker. Hvis du føler dig, men også syg bør lytte til dine følelser og flytte datoen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 18