Useimmat lapset laulukirjat

Kirjat ja lastenlauluja, on monia. Mutta mitä on ostamassa lapselle että mitä kappaleita ovat hyviä ja mitä ostetaan muiden äitien niin? NetMoms on tehnyt valikoima kirjoja, jotka ovat erityisen sopivia lapsille ja ennen kaikkea hyvin suosittu.

Lapsesi rakastaa lastenlauluja ja etsit sopivaa kirjoja? Täältä löydät kaunein lapsia laulukirjojen jotka inspiroivat lasta ja tarjota asianmukaista lauluja kaikenikäisille ja jokaiseen tilanteeseen. NetMoms on koonnut valikoima erinomaisia ​​lasten laulukirjat sinulle.

Suosituin lasten laulukirjaan

"Lastenlaulut: CD laulamaan"

Tämä viehättävä laulukirja on osa "Songs projekti. syntyi avustusjärjestöille laulaa lasten kanssa "on Carus Publishing ja SWR2. Noin 80 kappaleita tässä annetaan muistiinpanojen ja tekstien on kaunis kuvitus ja kutsuvat nuoria ja vanhoja laulamaan ja kokea.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"Ensimmäinen lastenlauluja"

Tämä Songbook sopii myös hyvin nuori laulaja ja sisältää 24 tunnettuja lastenlauluja. Funny kuvia kutsua laulaa, katsella, löytää ja kertoa.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"THE Liederbär"

Täältä löydät valtava kokoelma klassisia ja uusia lastenlauluja. Yli 400 laulua Liederbär pitää lapset kappaleita valmiina kaikkiin tilaisuuksiin ja joka tuulella.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"Lasten laulut: sanoitukset ja melodiat"

Tämä pieni kirja sisältää noin 100 tunnettuja lastenlauluja, että kaikki tietävät, jonka maine. Täältä löydät varmasti toinen jakeita klassikoita tai täydellinen kappaleita, joista yksi muuten tietää aina vain kertosäe.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"Lasten kappaleita vanhaan hyvään sen CD"

Tämä kirja on erittäin sopiva pääasiassa itse laulaa. Classic lastenlauluja voit kuunnella ja näytellä jopa mallin painettu merkintä oheiselta musiikki-CD. Välttämätön nuotiolla tai lapsen syntymäpäivä.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"Pikkumies seisoo metsässä"

Tämä kokoelma oli aikaisemmin ennätys. Mutta jopa CD-formaatissa, klassinen lastenlauluja lähinnä suuri lasten äänet lapsikuoro Saksan radioaseman ovat erityisen kauniita. Asetus on hienostunut ja silti lapsiystävällinen ja kutsuu laulaa mukana.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"Minun ensimmäinen lastenlauluja"

Tämä kirja on erityisen hyvä erityisesti aloittelijoille sopiva. Kautta pehmustettu kirjan kansi ja selkeät kuvakieli Your Yearling voi myös olla hauska johdatus lasten lauluja jo. Laulujen valintaa on myös viritetty pienimmille.

» View Nyt NetMoms säilyttää!

"Kauneimmat lastenlauluja"

Yli 100 tunnettua lastenlauluja eri ikäryhmille lapsista sisältää tämän suuren kirjan. Kauniita kuvia ja merkintätapa laulun säestyksellä löytyy tästä kaikille alueille sopivia lastenlauluja.

» View Nyt NetMoms säilyttää!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 18