Uuni symboleja: Ne tarkoittavat

Haluat yllättää lapsesi kanssa viettelevä tuoksu herkullisia kananugetit ja perunat uunista, kun he tulevat kotiin koulun jälkeen? Jos se ei sekava tietoja paketti ... Tuomme selkeyttä pimeyteen ja näyttää, mitä erilaisia ​​symboleja uunissa.

Laitteen tiedot

Useimmissa laitteissa löydät pyörän pyörimään, jota käytetään kunkin ohjelman oman uunin. Nykyaikaisissa malleissa se voi olla kuitenkin, että te valittava ohjelmat digitaalisen tulon kautta kenttään. Uuni symbolit, mutta eivät eroa toisistaan. Kuvake, joka ei sano mitään ohjelman valinta, on kirjain, jota ympäröi laatikkoon. Tämä antaa sinulle tietoa energiatehokkuusluokka riippuen uunin A: n ja G

löytää oikea ohjelma

Valmistelemaan kunkin uuniastiat herkullinen ja maukkaita, on tärkeää, että voit erottaa eri uunin symboleja toisistaan. Pääsääntöisesti, ensimmäinen symboli pyörä on pieni lamppu. Muista tarkistaa tämän vaihtoehdon, kun kytket matkustamon valon uunin lämpötilaa nostamatta.

Ylä- / pohja lämpöä funktiona uunin on jopa kolme uuni symboleja. Neliö laatikko viivalle tarkoittaa ylälämpö, ​​aivohalvaus alas on pohja lämpöä. Löydät molemmat lyönnit ruutuun, se on ylhäältä ja alhaalta lämmitys toiminto.

Haluatko valmistella lautasen kanssa konvektion, sinun täytyy kirjautua neliö kuvake tuuletin päättää se. Mieltä olet tästä pieni tuuletin pieni piikkejä, on grilli kakara toimintoa, jota käytetään esimerkiksi grillattu kana. Jos tuuletin toisaalta varustettu pyöreä ympyrä, uunin on hot air-Plus-ohjelman, joka optimaalisesti jakaa lämmön. Haluatteko käyttää grilliä ilman ilmankierron, joten käytät piikkarit symboli ilman tuuletinta.

Lisäksi jotkin laitteet on sulatustoimintoa, joka on merkitty kuvake, jossa tuuletin ja pieniä pisaroita on esitetty.
Jos uuni myös itsepuhdistuva, joten sinun aloittaa tämän valitsemalla kuvake kanssa monissa piireissä, mahdollisesti kirjoitettu sana "pyrolyysi".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 59