vaginalring

Vaginalringen er tilsvarende i drift af p-piller. Han er permanent indsat i vagina og er permanent hormoner til at undertrykke ægløsning og forhindre befrugtning og implantation af et æg fra. Læs mere om programmet, drift og sikkerhed vaginal ring.

Hvordan fungerer det vaginale ring?

Den bløde plastring med en diameter på 54 mm Du guide som en tampon i vagina. Han er hele tiden hormoner, som er beregnet til at forhindre ægløsning. Som pillen så indeholder også en vaginalring progestiner. Progestiner tykkere livmoderslimhinden, hvilket forhindrer befrugtning og implantation af ægget.

Foruden vaginalringen, er der mange andre hormonale præventionsmidler, som er sammenlignelige i deres høje sikkerhed med pille, hormon spiral eller svangerskabsforebyggende implantater. I vores område "forebyggelse" Du kan finde mange andre svangerskabsforebyggende metoder med deres fordele og ulemper:

Når p-ring skal fjernes?

Efter 21 dage, er du nødt til at fjerne. Dette efterfølges af en syv-dages pause, hvor der normalt begynder din menstruation. Ligesom p-piller, men disse menstruation er ikke en rigtig menstruation, men en tilbagetrækning blødning. Efter syv dage, kan du så bruge den næste vaginalring. Det eneste er godkendt i Tyskland vaginalring er produktet "NuvaRing".

Hvis du har glemt at fjerne den vaginale ring efter 21 dage, den sætter op til syv dage længere tilstrækkelige hormoner med henblik på fortsat at sikre forebyggelse af sikkerhed.

vaginal ring kan fjernes for en kort tid fra skeden uden at påvirke dens undfangelse inflammatorisk effekt, for eksempel hvis han skulle forstyrre dig under sex. Dog skal han ikke fjernes i mere end tre timer og ikke mere end én gang i løbet af 24 timer.

Fordele ved p-ring

  • Den vaginale ring er let at implementere. De fleste kvinder ikke føler det, når slidt. De fleste under samleje nogle kvinder fjerne det. Det kan fjernes i op til tre timer inden for 24 timer.
  • Hvis du bruger p-ring, behøver du ikke tænke på forebyggelse dagligt. Ringen holdes permanent i skeden og kan derfor ikke være som den pille glemt i en dag. "At tage fejl" er usandsynligt, og på kort sigt iført af ringen i løbet af de 21 dage i, ingen konsekvenser for dens effektivitet.
  • Du kan have op til tre ringe umiddelbart efter brug, uden at det at være kommet til en menstruation.
  • Ligesom pille, menstruation også falder under vaginal ofte svagere og er forbundet med mindre menstruationssmerter.
  • Sikkerheden af ​​vaginalringen er sammenlignelig med den høje sikkerhed af p-piller.
  • I modsætning til p-piller, det tager også højde for kvinder svangerskabsforebyggende sikkerhedsmæssige, der ofte lider af opkastning, diarré eller gastrointestinale problemer.
  • Imidlertid yderligere interaktioner med antibiotika og andre lægemidler, desværre stadig et problem, selv når vaginalring. Derfor her vi skal tale direkte med en læge i tilfælde af problemer.

Ulemper ved vaginalringen

  • Den vaginale ring har lignende bivirkninger og restriktioner som p-piller.
  • Nogle kvinder har svært ved at tænke på at fjerne og genindsætte den vaginale ring til de forudbestemte tidspunkter.
  • Den vaginale ring kan glide ud af skeden. men dette virkelig sker sjældent. Men hvis det er det ud af sagen, bør du vaske det af med lunkent vand og bruge med det samme. Hos nogle kvinder kan vaginal ring også forårsage vaginal irritation og udflåd.

Hvor pålidelige er vaginal ring?

Den svangerskabsforebyggende virkning af p-ring er om sikkerheden af ​​p-piller. Han har en Pearl Index 0,25-1,18 (antal kvinder 100 der blev gravide på trods af denne præventionsmetode). Det betyder, at mindre end én procent af kvinder, der bruger den p-ring, er stadig gravid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 80 =