Vallen van de tafel

Elke derde baby is al gedaald van de commode. Een val kan ernstige letsels aan het hoofd die dringend medische zorg nodig veroorzaken. Hier kunt u zien hoe Je doet je baby in deze situatie eerste hulp.

Schedel verwondingen veroorzaakt door de val van de tafel

Bij baby's letsels aan het hoofd zijn bijzonder vaak voor, omdat haar hoofd is relatief groot in vergelijking met hun lichaam. Tips over hoe je eerste hulp in geval van nood kan geven, vindt u in onze bijdrage aan hoofdletsel. Zelfs als de kinderen niet kan lopen, zijn ze vroeg om snel te rollen in een positie van links naar rechts. Zolang beginnen om uw kind de wind op de grond, er gebeurt als plezier rollen rond je kind iets, maar je zet het op voor een commode, moet je extra voorzichtig zijn. Daarom moet u uw baby nooit zonder toezicht op de commode.

Product weergeven Tip: EHBO-kit

Eerste kitDie kinderen zijn wild en eigenzinnig, iedere moeder weet. Aangezien er kan bloedige knieën en krassen in het dagelijks leven voor. Om vervolgens te kunnen reageren goed, noodzakelijkerwijs moet deel uitmaken van elk huishouden een EHBO-kit. We hebben een voorstel voor u.

Baby Secure Wrap

De volgende punten die u moet letten, zodat het niet tot een daling van de tafel komt:

  • Zet voordat u het opwindt alle keukengerei klaar, zodat je niet hoeft te zijn rug op de uitkijk te zetten voor het schoonmaken van doeken of een nieuwe luier uw kind.
  • Laat je baby onbeheerd op de commode rug. Zelfs dan, niet als de telefoon overgaat, overkoken de melk of uw andere kinderen neemt u. Zet uw baby in dergelijke situaties in plaats van in zijn bedje rug of op de grond waar het veilig is.
  • Je baby moet worden beschermd aan de zijkanten door een zijdelingse bescherming. Koper is om aandacht te besteden aan elk geval dat deze barrières aanwezig zijn.
  • De veranderende mat moet worden gemaakt van antislipmateriaal (badstof is geschikt voor zeer goed). Het risico dat uw kind slipt dan niet zo goed, maar je moet blijven opletten.
  • Als u af te keren, maar je van de tafel, altijd een hand op je baby, zodat je hem onder controle te houden.

Vallen van de tafel: Wat te doen als de baby valt?

Is uw kind viel van de commode, moet u het zorgvuldig te halen en vast te stellen voor jou.

Tekenen van een ernstig hoofdletsel zijn:

  • Wanneer het kind van je geest is vertroebeld, en het reageert gedroeg
  • Als je baby onnatuurlijke bewegingen en het niet bereiken voor speelgoed AANGEBODEN
  • Als je baby braakt een paar uur na het ongeval (vermoedelijke hersenschudding)
  • Als de zwelling in de schedel veroorzaakt
  • Onderzoek aan blauwe plekken en schaafwonden over haar hele lichaam, omdat niet alleen het hoofd van uw baby kan worden gewond bij een val

Zij het slechts van toepassing is één van de genoemde punten, moet u onmiddellijk een arts raadplegen. Je baby braakt kort na de val van de tafel of heeft het bewustzijn verloren, zo zal waarschuwen zij onmiddellijk voor medische hulp!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1