valmistaa lapsia oikein vauva

Onko mahdollista jakaa vanhempien rakkaus useita lapsia? Tietenkin! Tiedät, että - mutta myös ymmärtää esikoiset niin helppoa? Lue täältä, miten valmistautua lapsesi optimaalisesti sisarus.

Kaikki lapset eivät halua sisarusta. Ne reagoivat pahimmassa tapauksessa hylkäämistä ja kateutta syntymän sisarus. Hyvä valmistautuminen lähestyvästä lisäksi perheeseen auttaa esikoinen päästä läpi elämänvaiheessa hyvin.

Ei liian aikaista kertoa raskaudesta

Lapset tuntevat tarkalleen, että jotain "ilmassa". Kuitenkin sinun ei pitäisi kertoa liian pian vauvan, koska pienet lapset eivät tunne aikaa ja voidaan tehdä nopeasti ennakointi kärsimättömyys. Nuorempi teidän esikoinen on, sitä pyöreämpi vatsasi pitäisi olla, kun teet ilmenee viestin. Tämä tekee raskaus paljon ymmärrettävämpiä ja kuviteltavissa. Pysy realistisia keskusteluja. ei kuvata vauva uutena, suuri leikkikavereita, sen sijaan, mitä se on: pieni olento, joka tarvitsee paljon huomiota ja joskus huutaa.

Näyttö Kirja vihje: Sisarukset ovat lyömätön

Kirja: Sisarukset ovat lyömätönSuhdetta sisarukset todennäköisesti pisimmän elämän. Miksi sisarukset ovat niin tärkeitä, vaikka joskus on riitoja, selitetään tässä kauniissa Vorlesebuch.

Valmistautuu lapsen sisarus: Eli kerrot sen lapsellesi parhaiten

Raportit hiljainen, mitä tapahtuu äidin vatsa ja vauva kasvaa. Kuinka paljon selität riippuu pääasiassa kysymyksiin lapsesi ja mitä se jo ymmärtää. Säästöt epävarma yksityiskohdat. Voisit laukaista pelko äiti ja uusi maa kansalaisille ennen saapumista syyllisiä ja vihollinen. Tee sama syy olla meteliä tilanteestasi - ainakaan läsnäollessa lapsesi. Koska oireet voivat hänen kanssaan vain yksi johtopäätös: vauvan vika.

Haittaako löytää kaikille lapsille jännittävä: kuunnella vauvan vatsa, kosketa sitä, tuntuu hieman potkuja. olla lähellä toimintaa on myönteinen vaikutus myöhemmin yhteyttä. Etsi kuvia ensimmäinen raskaus ja kuvakaappaukset vanhempaa. kaikki on sitten innolla syntymän kerronnan ihania muistoja ja kuinka paljon. Esikoulusta tehdä kuvakirjojen että käsitellä asiaa, muuten hyvää palvelua. Ne kuvaavat tilannetta lapsille yksinkertaista ja ymmärrettävää missä iässä tahansa.

tehdä yhteisiä valmistelut

Vahvistaa itsetuntoa lapsen sisarukset. Näyttää hänelle, kuinka tärkeää on, missä siellä. Suunnittelussa einbeziehst Esimerkiksi valittaessa huopa tai nalle. Etsi anna lapsesi hänen vanhoja leluja ja jotain sopivaa vauvalle. Sivuvaikutus: tytär tai poika oppii muuten annostelu ja erottaa jopa helpompaa myöhemmin asioita.

Monet vanhemmat laittaa synnytyksen valmisteilla onnistuneesti tukeen vauva nukke, joka syötettiin leikkisä omistuksen, kääritty ja voidaan äitinä. Syntymän jälkeen lapsi voi leikkiä nuken kun liian kiireinen vauvan kanssa.

osake tehtävät

Jos sinä vanhempana huolehtiminen rituaaleja ja vaalia tapoja ei jo kertoo - esimerkiksi lukemiseen iltasatu - se on nyt aikaa. Mitä nopeammin lapsi tietää, että se voi luottaa isän huomion, sen parempi. Ja tulevan Neljänneksi, se voi olla vain eduksi, jos lapset ovat kiinteitä paitsi äiti. Lisäävät myös ympyrän omaishoitajien tehostettava yhteyksiä mummo ja vaari, rakas naapuri tai ystävä. vanhempi lapsi tuntee erilaisessa ympäristössä hyvin, on oma ongelmansa, jos olet suunnittelemattoman naisille tai lastenlääkäri. Ottaen huomioon myös syntymään, se on rauhoittavaa tietää, seuraavan sukupolven hyvissä käsissä, sen pitäisi mennä yllättävän nopeasti sairaalaan.

Vauva on täällä

Niin kaunis Et ole tilannetta päähän ehkä kuvitellut: sain lapsen sairaalassa ei vauvan kanssa sylissään. Kätesi olisi vapaa rakastavaa syleillä! Uuden sisarus voidaan arvioida luonnollisesti hänen pinnasänkyyn. Take kommentit ( "Vauva sain minulle, mutta hyvin erilainen esitteli") huumorilla. Koskaan pety, jos innostus on ensimmäisessä kokouksessa rajoissa. Uteliaisuus ja kiinnostus herätä viimeistään kotona itse. Toisaalta, iloa ja kuori toimia ei pitäisi hidastaa. sallitaan, jos lapsesi erittäin koskettamalla vastasyntyneen jo sairaalassa halu ja pidä: Se olkoon, niin pitkälle kuin mahdollista. Lapsesi on otettava vastuu, uskallan hänelle jotain - joka tekee sen erittäin ylpeä sillä hetkellä.

Vauvat ovat runsaasti yleensä. Ja paljon lahjoja voi olla täydellinen kasvualusta ensimmäinen iso kyyneleitä. Täyttämään lapselle toive. Ole hyvä ajatella myös isovanhemmat ja haluavat ostaa jotain muuta hyvin wishers, molemmille lapsille. Koko lahja on merkityksetön. Tarkoitus olisi pikemminkin, että vastasyntyneet ja sisarus saada samaa huomiota.

Anna lapsen osallistua aktiivisesti jokapäiväisessä elämässä

Jos olet kiireinen vauva: Selitä lapsellesi, mitä teet ja miksi. Tämä auttaa rakentamaan ymmärrystä. Kerro vanhempi lapsi hyvin, jota verrataan oman vauvan aika eri tavalla. Riippuen siitä kuinka vanha se on, se voi auttaa. Antaessaan pulloja, uiminen tai soveltamalla voide. Lastentarha laulun laulaa? Mielellään. Jotain lukea oppikirja? Loistava idea. Tukevat lapsen välttämättä jos se haluaa tehdä vauva hyvä. Höyryt mutta huolellisesti hänen odotuksiaan ja tehdä ihana selväksi hänelle, että se kestää melko kauan, kunnes vauva tulee todellinen leikkikaveri.

Keskustelkaa vanhempina nähdä työnjakoa lasten hoitoa ja tukea. Mitä enemmän te stressaavissa tilanteissa - ja siellä on paljon - voivat luottaa toisiinsa, sitä parempi kaikille.

mahdollistavat lisäaikaa sisaruksen

Plane tietoinen ylimääräistä aikaa ennen esikoista. Nuoremmat lapset riittävän usein olla onnellinen yhden tunnin tai halata yhteisen lempileikkejä. Vanhemmat lapset olisi saatava päättää itse suunnittelusta. Se on yksi asia ensin, onko äiti tai isä tulevat leikkikentällä tai elokuviin uima-allas. Tärkeintä jakamattoman huomion, joka ei häiritse vauvan itkeä. Toisaalta on yhtä tärkeää, että vanhemmat lapset oppivat käyttää ajanjakson aikaa yksin. Tämä ominaisuus tukee tavalla pitkällä aikavälillä, saavutukset harkintaa ja luopumista. Ja viimeistään voitto lastentarhassa tärkeitä.

Tekemisissä mustasukkaisuudesta

Ensinnäkin: aggressiivisuus vastasyntyneen tapahtuu paljon harvemmin kuin monet vanhemmat voisivat huolehtia siitä. mutta älä tee sitä lapsen uteliaisuus kun tai vanhin nipistää vauvan - motto: Katsotaan, mitä tapahtuu? Selitä rauhallisesti, että tämä sattuu; että tämä ei saa tehdä. Asettaa selkeät rajat. Jos olet epävarma, on parempi olla yksin antaa sisarukset yhteen. Joskus mustasukkaisuus ilmenee myös siinä muodossa, että lapsesi putoaa takaisin vauva-kuin käyttäytymistä saada huomiota. Schmunzel yli ja antaa periksi paineen tämäntyyppisen huomiota. Menestys tulee itsestään yhdellä, koska useimmat lapset tehdä ilman kokemus osoittaa hyvin nopeasti takaisin tutti tai pullo maitoa. olla suurempi tekee rivi mutta hauskempaa!

Kukaan ei ole täydellinen

Onko raskauden tai synnytyksen jälkeen: Istu vanhempana - ja erityisesti äiti - ei paineita. Mitä korkeampi odotuksia, sitä suurempi pettymys, jos se ei toimi optimaalisesti. Muistat ensimmäisestä raskaus: Kaikki tarvitsevat aikaa tottua toisiinsa. Aika, sinun pitäisi myös antaa esikoinen nyt. Rakkautta ja huolenpitoa sisaruksen sitten tulevat aivan itsekseen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 56