Vanaf toen up kerstversiering?

Als de supermarkten te ontruimen kerstkoekjes op de planken in augustus, veel mensen zijn in de war. Maar op welk punt is Kerstmis thuis echt goed?

Allereerst: Wanneer zal Kerstmis is opgezet thuis en opgehangen, is je eigen beslissing. De vier muren zijn er voor hun eigen ontwerp en die wil het hele jaar knuffelen bij kaarslicht en kerstballen, om rustig te doen.

Maar vanaf het moment dat Kerstmis het algemeen wordt naar buiten gebracht, smalle veel smaller kan zijn: Vaak (meestal de laatste zondag van november) is de eerste Advent begonnen met de decoratie. Deze omvatten de volgende elementen:

  • de Advent
  • De Advent Kalender (zoals zelfs geprutst)
  • Advent regelingen die Tannenduft verspreid
  • Verlichting binnen en buiten
  • buitendecoratie

Sommige mensen beginnen ook al begin november dus, brengen Kerstmis decoratieve elementen zoals verlichting. Als de eind oktober de klokken te veranderen en het is pikdonker in de middag al om vijf uur, breng als lichten op het balkon reling of een versierde boom met lichtjes in de voortuin een beetje helderheid in de veel te lange winteravonden.

Trade weet ook van toen komt Kerstmis met klanten: Hier het startsein ook vroeg geweest om half november, wanneer de herfst decoratie met pompoenen en Thanksgiving bloemstukken of de griezelige Halloween decoratie wordt gewist.

Wanneer gaat Kerstmis - wanneer zal de kerstboom?

Traditioneel zijn de Duitsers vrij laat met de kerstboom af: Maak de kerstboom tot 1-2 dagen voor Kerstmis, of zelfs tot de ochtend van 24 december. Wanneer gaat Christmas "okay", maar iedereen moet voor zichzelf beslissen. Zijn over Kerstmis gasten daar, het is minder belastend voor het opzetten van de boom een ​​paar dagen te vroeg, zodat u al dit werk hebben gedaan.

Ook is de boom verspreid toen al feestelijke sfeer. Omdat traditioneel de kerstperiode eindigt op 6 januari met het Feest van de Drie Koningen en de boom zal alleen worden ingetrokken. Maar voor de meeste mensen de geest van Kerstmis verdwijnt zo vroeg als New Year's Eve. Zorg ervoor dat u de boom een ​​paar dagen voor Kerstmis, heb je meer plezier van dan na Kerstmis.

Voor Kerstmis dan de rest van Kerstmis een traditionele kerststal wordt toegevoegd, bijvoorbeeld, onder de boom. Belangrijk: Het cijfer van Jesuskindchens wordt geplaatst in de kribbe tot kerstavond! Plaat van Kerstmis met snoep en gebak moet je eigen belangen alleen maar staan ​​met Kerstmis: de zoete verleidingen zijn sneller bij de hand, des te meer wordt knabbelde it!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4