Vand, te og juice – Hvad skal dit barn drikke?

Uanset om du ammer din baby, eller om det bliver hætteglasset: bestemt har du nogensinde spekulerer på, om dit barn ved siden af ​​mælken også skal drikke noget andet at slukke sin tørst. Og hvis ja, hvad er den mest hensigtsmæssige? Find ud af her fra når børn har brug for ekstra væske og hvad bedre ikke drikke din baby.

Hvis et barn er noget andet end at drikke mælk?

Hvis barnet er fodret dagligt med mælk, mange underligt forældre, om det skal måske komme til at drikke noget ikke ud over slukke sin tørst. Dette forekommer logisk, når man tænker på at du kan kæmpe selv med komælk meget dårligt mod ægte tørst. Modermælken og modermælkserstatning industrielt fremstillet, Men meget anderledes sammensætning end komælk og slukker væsken krav til barnet i de første fire til seks måneder pålidelige. I løbet af denne tid, er det derfor generelt ikke nødvendigt at give dit barn noget at drikke supplerende. Kun på ekstremt varme dage, hvor dit barns meget sveder, feber eller diarré ekstra væske kan være nødvendig.

For AnzeigeDas passende hætteglas

To hætteglas af MAMEnhver mor foretrækker en anden type hætteglas. For mødre, der gerne enkelhed, anbefaler vi Flasker Philips Avent. den Flaske MAM glæde med smukt design. den NUK glasflaske Du kan være indgraveret med navnet på barnet.

Vand til babyer: Sæt Med den supplerende fodring

Kun i begyndelsen af ​​supplerende fodring er det tilrådeligt at starte med det, tilbyde dit barn ved hvert måltid en drink. Men der tjener ikke primært med indførelsen af ​​supplerende fødevarer for at afbalancere væskebalancen. Så længe kun en eller to mælk måltider erstattes med komplementære fødevarer, dit barn gælder på alle resterende daglige måltider stadig tilstrækkeligt likvide. Du kan dog ved dit barn, at du giver ham selv på dette andet end mælk at drikke scenen, vænne sig til det, for at acceptere dette alternativ tidligt. Også drikker endelig skal læres. 200 milliliter dagligt tilstrækkeligt i de fleste tilfælde på dette tidspunkt.

Jo flere mælk måltider elimineret, og jo mere fast føde føres, bør den mere dit barn også drikke. senest med indførelsen af ​​den tredje Breimahlzeit en ekstra drikke er virkelig nødvendigt, fordi tørst dit barn ikke i tilstrækkelig grad opfyldes af mælken formel. Den daglige væskeindtag bør være op til dette punkt på, derfor, mindst 400 milliliter pr dag er steget.

Ingen kontinuerlig sugende

Det er vigtigt, at du jævnligt din baby, og også på ethvert Beikostmahlzeit, provid en drink. Men vær opmærksom på, at dit barn ikke er sutte permanent på flasken. Fordi ved drikkevarer i munden produktionen af ​​spyt hindres, som beskytter tænderne fra syre- og andre påvirkninger. Risikoen for karies stiger derfor betydeligt ved kontinuerlig sugende.

Hvad skal dit barn drikke?

Ottende i udvælgelsen af ​​drikkevarer til din baby, at de er mulige tørstslukkende og sukker-fri. Vand er derfor den bedste, Hvad kan drikke din baby. Hvis du vænne sig til det fra begyndelsen denne drik Dit barn vil acceptere det mest sandsynligt let som en tørstslukker.

  • Postevand: Selvom vand fra hanen er en af ​​de mest nøje kontrollerede produkter overhovedet, bør du dette indtil den sjette måned af livet kog, før du kan drikke det din baby. Således kan blive dræbt bakterier og bakterier, eventuelt var i linje eller fra hanen og der kan påvirke dit barns immunsystem. Hvis du ikke længere abkochst, er det særlig vigtigt at være opmærksom på have den stående i linjen Waser køre først og give dit barn kun koldt vand.
  • mineralvand: Foretrækker med mineralvand fra flasken temmelig tavs variant, da kuldioxid kan føre til oppustethed og angriber emaljen dit barn, hvis det allerede har de første tænder. Ottende tilføjelse til at pege "Egnet til fremstilling af modermælkserstatning" på etiketten, fordi ellers for mange salte kan være indeholdt i mineralvand.

Usødet te som et alternativ

Hvis dit barn ønsker at drikke vand eller du tilbyde ham nogle sort lignende, kan det slukke sin tørst med usødet frugt te. Disse er særligt specielle babytees fordi disse særlige lovkrav er, og er stort set fri for forurenende stoffer. Desuden er de usødet.

I urteteer, for eksempel, anis eller fennikel, bør du udvise forsigtighed. Du kan, på grund af deres positive virkninger på lindring af forskellige helbredsproblemer, såsom oppustethed, betragtes i bredeste forstand som narkotika. Brug plantestoffer derfor kun muligt, hvis det virkelig er nødvendigt.

Ingen øjeblikkelige te

Ottende på Fertigtees at intet sukker er inkluderet. Men da dette er desværre ofte er tilfældet, bør du i øjeblikkelige teer fra granulat og bedre frasige lignende.

Vær forsigtig med saft

Pure juice er ikke egnet som en daglig drik til din baby. De har et højt indhold af fruktose og er derfor ikke kun høj i kalorier, men også fremme gennem de indeholdte kulhydrater og huller i tænderne - også selv om de første tænder endnu ikke er brudt ud. Dette gælder også for juice lavet af grøntsager, såsom gulerod saft. Ved indeholdt sure ren frugtsaft også sikre i babyer ofte for en øm bund. Fortyndet juice derfor altid i et forhold på 1: 3 med vand til dannelse af en frugtsaft. Lejlighedsvis undtagelser er tilladt, selvfølgelig, men skal ses mere som en særlig behandling.

Ekstra vitaminer ikke nødvendigt

Sikker på du vil have din baby til at gøre noget godt, hvis du giver ham saft som dette mange værdifulde vitaminer er inkluderet. Behovet for vitaminer vil blive dækket i det første år er normalt tilstrækkeligt med mælk og afbalanceret Beikostmahlzeiten hvorfor mangler din baby selv uden de ekstra vitaminer fra saften af ​​noget.

Sammenfattende kan det siges, at vand og usødet te er drikkevarer som du kan tilbyde din baby sikkert for evigt. Du bør undgå sukkerholdige drikkevarer. Også, kuldioxid er ikke rigtig egnet til babyer og småbørn. Absolut tabu er koffeinholdige drikke som sort te, cola eller kaffe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 86