Vandvarmer eller under et skrivebord: At du har brug for at vide

Hvis der ikke er nogen central varmtvandsforsyning i dit hus, så vandet skal varmes op direkte i din lejlighed med en kedel. Der er flere muligheder fra vandvarmer til under et skrivebord og lille hukommelse. Har du forestille dig et par stykker.

Vandvarmer eller under et skrivebord: hovedsageligt lavt strømforbrug

Uanset hvilken enhed du vælger: Kedlen opvarmer vandet ved hjælp af elektricitet. Derfor er det særligt vigtigt, at du er omhyggelig med at købe en energibesparende enhed.

Fordele ved undercounter enhed med lille lager

En Untertischgerät er meget kompakt og passer godt under vasken eller vasken. Kapaciteten sædvanligvis i området fra fem til 15 liter. Fordelen er, at det varme vand er gemt i beholderen, og er direkte tilgængelig, så hvis du har brug for det. Vandvarmeren anden side opvarmer vandet kun når det er nødvendigt. En såkaldt åben detailforretning har et udløb, gennem hvilket dampen kan slippe ud, og vil altid blive installeret med en lavtryks-fitting.

Fordele ved en gennemstrømningsvarmer

Som navnet antyder, en vandvarmer opvarmer vandet, når det passerer igennem. Men mens den under-counter enhed med vandvarmer ikke varmt vand vil komme, når hukommelsen er en gang tom, kan vandvarmeren fortsætte med at levere varmt vand. For at en vandvarmer er velegnet til rum, hvor du har brug for masser af varmt vand på én gang, for eksempel når du bader. Et alternativ er en stor væg hukommelse med op til 150 liter. Men ikke alle er stadig plads til en stor kasse i badeværelset.

Fordele ved en lille brugsvandsveksler

Også vandvarmer er tilgængelige i en særlig lille format som en fritstående enhed. Denne mini enhed er så lille, at det let kan anvendes, for eksempel under vasken i pulveret rum. Men det er kun egnet til enkelt vask.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 47