Vauva nukkuu paljon: Sehän on normaalia

Vauva nukkuu paljon? Jokainen vauva on erilainen. Nukkua vaihtelevat valtavasti. Älä selitä, kuinka paljon unta vauva on normaali.

Vauva nukkuu paljon: Kuinka paljon unta on normaalia?

Vastasyntyneet nukkuvat keskimäärin 16-19 tuntia päivässä, kun taas jokainen 2-3 tuntia hereillä uudestaan. Iän myötä nämä lepoaikojen jakaa yhä enemmän yönä.
Tuntuuko, vauva nukkuu liian vähän ja on epätasapainossa, voit puhua siitä lastenlääkäri. Keskimääräistä parempi uni kertaa kuitenkin ovat harmittomia. Asianmukainen uni rytmi vie aikaa ja vaatii eripituisia kaikille ihmisille.

Keskimääräinen unen aika 0-12 kuukautta

  • 0-3 kuukautta = 16-19 tuntia / vrk
  • 3-6 kuukautta = 13-15 tuntia / vrk
  • 6-12 kuukautta = 12-14 tuntia / vrk

ilta rituaaleja

Päivä / yö rytmi syntyy ajan mittaan itsestään. Kuitenkin tukemaan tätä, seuraavana iltana rituaalit tarjoavat:

  • Ensimmäinen, vähentää energian: Wild pelejä, Bouncing, ovat kiinni melko nukkumaanmenoa oikeutettua, jos sitä seuraa jotain hiljainen.
  • kylpyhuone pyöreä: Leikkii vesi on hauskaa ja hygienia on tärkeää. on hyvä, koska se virtaa luonnossa arkeen yhdellä. Pestä, harjata hampaat (ilman hampaita), viime WC: tai vaippojen, laittaa pyjama - useimmissa perheitä jopa tässä järjestyksessä - ovat hyvä ilta rituaali.
  • yhteinen yhteishenkiMonissa perheissä vaiheissa peliä, lukeminen, tarinankerronta ja kappaleet ovat laulaa luotettava Einschlafritual. Jotkut lapset täytyy tulla alas paljon aikaa, toiset käpertyä melko nopeasti, helposti ja nukkua kun on aika ja he ovat väsyneitä. voit nopeuttaa tätä valitettavasti ole, mutta voit auttaa lasta sinulle kehittää sopiva ilta rituaali joka sopii hyvin perheen.

Nukkumaanmenoaika on tärkeä, jotta lapset ja auttaa lasta sopeutumaan yön tulla alas. Kun lapsi tuntee menettelyn hyvin, että pian on väsynyt yksin ja haluavat sänkyyn.
On järkevää aina mennä samaan aikaan päivästä sänkyyn - mutta lapsi on aiemmin väsynyt, sinun tulee käyttää tätä väsymystä ja odota, kunnes se etuisuuksia uudelleen. Ajan myötä kaikki perheet kehittää hyvä tuntuma nukkumaanmenoa lapsensa.

Lisätietoja lasten unen löydät erityinen "oppimisen nukkumassa" meidän lehteä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 77 =