Vauva shiatsu kurssi

Shiatsu kuulostaa satunnaisia. Ja sitten myös vauvoille? Perinteinen hoito käsien ja sormien paine on saapunut Vauva kurssiohjelma. Myönteisiä vaikutuksia sillä voi olla kehitystä lapsesi mitä tapahtui tämän kurssin ja joille kurssi sopii tässä wikissä.

Missä vauva shiatsu?

Vauva-Shiatsu perustuu "energinen kehityksen käsite". Tämä konsepti on kehitetty "aceki e.V." in "terapeuttinen aine Rein-tärkein". Siinä yhdistyvät teoria lapsen kehitystä länsimaissa itäisen ymmärrystä energinen meridiaaneja.


Ajatus meridiaanit tulee perinteisen kiinalaisen lääketieteen. Jonka jälkeen on kytketty rungon kanssa eri elimissä kaksitoista tärkein meridians. se rohkaisee heitä, esimerkiksi hierontaa, akupunktio tai jopa shiatsu, elimet ja suojella ihmisten terveyttä vaikutus voi olla positiivinen.

Käsite vauvan Shiatsun tukee ajatusta, että moottori, emotionaalisen ja aistien kehitystä vauva ja kehittämiseen meridiaanit keskenään. Tämä on ratkaisevan tärkeää eroa vauvan hieronta ja vauva shiatsu. Vaikka hieronta perustuu pelkästään aisteihin osaan, shiatsu yhdistyvät sekä ideoita yhdessä.

Näyttö Suuri lelu aisteille

Vauva leikkii vauvan valmentajaNäillä leluja voit stimuloida aisteja vauva.
O-Ball on sopiva ensimmäinen tartunta- kokeissa. paljon löydettävää on tällä Pelin valmentaja lumottu metsä ja dhän musiikillisen Softwürfel stimuloi havainto ja indeksoinnin ilahduttaa vauvaa.

Mitä tapahtuu vauvan shiatsu kurssi?

Perinteistä hoitoa käsin ja sormipainetta leveyspiirien täydennetään kohdistettuja harjoituksia, että voit tehdä terveydelle ennaltaehkäisyssä hänelle myöhemmin milloin tahansa kotona.

Kun vauva shiatsu Tietenkin voit oppia lapsen yksilöllisen räätälöity hieronta se. Jota voit myöhemmin käyttää kotona. Kun vauva shiatsu on tärkeää, että olet hierovat lapsesi rakkaudella. Vauva saada hoitoa yhteydessä kiinalaisen lääketieteen. Leikkisä Vauva pitkin energialinjat käsitellään. Lempeä "streaking" on edistää tervettä kehitystä.

Shiatsu Sinä anna aikaa ja tuntea, mitä vauva haluaa. Tässä kyseessä on erityisen herkkä huomiota. Vauva määrittelee hoitokuurin: Kun se tarvitsee tauon, joka ruumiinosia se tarjoaa, ja kun se on saanut tarpeekseen. Opit lapsesi noudattamaan tarkasti ja nopeasti selvittää, mitä se haluaa.

Kun vauva shiatsu Saat erilaisia ​​shiatsu tekniikoita ja tietämystä ikään sopivia kehitystä Itä- ja Länsi näkökulmasta sen pohjalta. Ohjaaja antaa uusia ehdotuksia ja keskustella vanhempien kanssa kehittämiseen vauvoja.

Painopiste Baby shiatsu kurssi tässä:

 • rakastava kosketus
 • Vahvistaminen vanhemman ja lapsen kontakti
 • Varhainen havaitseminen kehityshäiriöitä
 • Edistäminen kognitiivisia taitoja
 • Edistäminen tervettä kasvua (elimet, luusto)
 • Ennaltaehkäisevää terveyden edistäminen

Miksi tehdä vauva shiatsu kurssi?

Vauva shiatsu voittaa Saksassa yhä tärkeämmäksi. Seuraavat positiiviset vaikutukset voivat johtua vauvan shiatsu Course:

 • Hyvinvoinnin ja lapsesi kehitystä kannustetaan.
 • Joukkolainojen välillä sinulle ja lapselle vahvistetaan.
 • Vauva on parempi kehon tietoisuutta ja käsityksiä käsittelyyn. Se voi paremmin käyttää esimerkiksi esineiden ennen.
 • Terveyden teidän vauva paranee: immuunijärjestelmä on vahvempi, ruoansulatus paranee, lihasten säädellään.
 • Vauva on parempi ja syvempää unta.

Milloin ja missä tehdä vauva shiatsu -kurssi?

 • Sopivat: Kuudennesta elinviikon, voit vierailla vauvan shiatsu kurssi vauvasi kanssa. Voit olla varma: Kun napa on parantunut ja lapsesi voi olla vatsallaan ja pystyy nostamaan pää ja hartiat, voit aloittaa shiatsu.
 • aika: Neljästä kahdeksaan istunnot ovat osa vauvan shiatsu kurssi. Päivämäärät ovat 60-90 minuuttia.
 • tarjoaja: Vauva-Shiatsu tarjoavat eri toimielimet, kuten perhe ja hoitolaitoksia sekä terapeutit ja kätilöiden ja. Onko tällaisen tarjouksen edes lähelle sinua, voit pyytää paikan päällä tai etsiä esimerkiksi aceki sopivin tilat.
 • kustannus: Kurssimaksu vauva shiatsu määrä on välillä 40 ja 60 euroa.

samanlaisia ​​tarjouksia

Vauva-shiatsu on vain yksi monista palveluita vauva kursseja. Monet laitokset ovat muita kursseja ohjelmasta, jotka ovat samanlaisia, ja vastaavat tavoitteet ovat kuin vauva shiatsu kursseja. Näihin kuuluvat vauvan hieronta ja vauva jooga. Ota selvää vain yhteen omalla alueella.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 86