Vauvahieronta vastaan ​​ilmavaivat

Jos vauva kärsii usein turvotusta, voit auttaa häntä rauhoittava vauva hierontaa ja vatsakipu ja turvotus "karsia". Valokuvagalleriamme vauvan hieronta ilmavaivat opit miten tehdä se.

Varsinkin ensimmäisten kuukausien monet vauvat kärsivät turvotus. Tämä tapahtuu ensisijaisesti siten, että ne nielemään ilma kun juominen, joka sitten kerääntyy suolessa, mikä aiheuttaa epämiellyttävää painetta. Hajottamalla prosesseja suolistossa voi aiheuttaa turvotusta, koska tämä lomake kaasuja. Seurauksena tällaisen kaasun tai ilman kertymiä ovat usein kivuliaita vatsakrampit.

Vauvahieronta vastaan ​​ilmavaivat

Auttaa vauvaa niin epämukavuus, voit hakea hyvin rauhoittava vatsan hieronta. Vauva hieronta ilmavaivat takaa liuottavat vangitut kaasut ja voi jättää suolistossa helpommin.

Meidän erityinen ominaisuus ilmavaivat vauva paljon muuta hyödyllistä tietoa saatavilla. Lisäksi voit kirjautua tietoja, kuten vauvan hieronta ilmavaivat toimii ja mitä pitäisi katsoa sen täällä meidän kuvagalleria.

Varoitus: Suorita tämä hieronta asti, kun napa on täysin parantunut vauva!

Anna pikkuvauva öljyä navan vauva. Laita hänet yksi kädet varovasti päätään, muut platzierst halki vatsaansa. Pidä tässä asennossa noin minuutin.

Nyt jakaa vauvan öljyä vatsa lapsesi sinun sormenpäillä, alkaen navan, myötäpäivään maalata yhä spiraali vatsan. Tuo spiraalimaisesti kolme tuli ulos.

Laita sitten oikealla kädellä tasolla vatsan poikki vatsa vauva.

Pranks nyt kädellä hitaasti vatsaan alas vatsa. Juuri ennen liikkeen loppuu, saalis toisella kädellä uudelleen ylhäältä. Joten on aina kätensä hänen vatsaan. Toista menettely noin kymmenen kertaa.

Nyt laittaa taas jokainen kädet pään ja vatsaan vauva, kuten ensimmäisessä vaiheessa kuvataan ja viipyä lopussa hieronta yhden minuutin tässä asennossa.

"Lähetä teille ohjeet" Baby Hieronta ilmavaivoja "täällä PDF.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 83