Verwijder acryl nagels: Hoe het werkt!

Terwijl acryl nagels zijn mooi, maar je moet regelmatig een pauze nemen en verwijderen van uw natuurlijke nagel. In principe kunt u ofwel gaan naar of nagelsalon verwijderen zichzelf voor. Je moet aceton oplossing, wattenschijfjes, een nagelvijl, aluminiumfolie, handcrème en een fijn polijsten bestand. By the way, zult u aceton krijgt niet alleen in de apotheek, maar ook in de bouwmarkt. Hebben deze gebruiksvoorwerpen samen, kunt u aan de slag.

Verwijderen acryl nagels: Stapsgewijze

Om uw acryl nagels te verwijderen, moet je beginnen met je nagels bezuinigen op ongeveer een millimeter op de vinger tip met een bestand. Let op, zorg ervoor dat u uw natuurlijke nagel niet te abfeilst. De toplaag van acryl nagels kan vervolgens met de polijstfilm eroderen. Zo werkt u dit goed, je moet slechts in één richting te dienen. Is slechts een dun laagje acryl op je nagel, kunt u beginnen met de aceton behandeling. Toverdranken voor een wattenschijfje in aceton, dan zet het op je nagel en umwickle de hele zaak met aluminiumfolie. De aceton transformeert acryl binnen ongeveer 20 minuten in een kleverige massa. Deze kunt u vervolgens schuif van je nagel met een palissander stick. Als dat niet doet, moet je zeker naar een nagelsalon, in plaats van geweld gebruiken.

Geen aceton? Nagellak remover werkt ook!

Uw acrylnagels U kunt ook een nagellak remover te verwijderen, aceton bevat. Kortom, nagellak remover, is echter moeilijker te controleren. Controleer om deze reden de eerste keer of de acryl daadwerkelijk lost na tien minuten. Met een belichtingstijd van ongeveer 30 minuten moet je verwachten, echter. Heeft u uw acryl nagels te verwijderen, moet u uw handen goed lotion te sturen met een paraffine-vrij lotion, omdat aceton de nagels en huid sterk kunnen aanvallen. Aan het begin van uw natuurlijke nagel kan nog enigszins zacht. Echter, de keratine in uw natuurlijke nagel verhardt na verloop van tijd, waarmee dit probleem wordt opgelost door zelf.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 37