Verwijder nagellak zonder nagellak remover: Hoe

De kleur die u niet bevalt, is de verf vlekken of gefragmenteerd: Onze praktische tips en trucs die u kunt zonder het verwijderen van nagellak remover nagellak.

Met abgesplittertem of besmeurd nagellak en de nagels snel handelen onverzorgd. Als je gewoon ingedrukt voor tijd en hebben geen nagellak remover bij de hand, is een alternatief nodig is! Maar wat andere middelen zijn aangepast aan nagellak effectief en zonder resten te verwijderen?

Als een substituut voor nagellakremover zijn op basis van alcohol parfums, hand-wasmiddel, deodorant of haarlak: spuit een van de middelen van uw keuze op een pluisvrije mogelijk wattenschijfje en dep je nagels mee. Net als aceton, de chemische oplossing stoffen vloeibaar te maken de nagellak na een korte tijd en je kan dragen dan. Dit proces herhaal je totdat alle resten zijn verdwenen.
Maar wees voorzichtig! Om te voorkomen dat je nagels beschadigen of uitdrogen, dan:

  • De producten in kwestie niet direct spuiten op de nagels!
  • altijd hinreiben met wattenschijfje voor vingertop! Zo voorkomt u dat verfdeeltjes krijgen onder de opperhuid.
  • gebruik maken van deze methoden alleen als laatste redmiddel!

Nagellak remover is speciaal ontworpen voor het verwijderen van nagellak en reinig je nagels aanzienlijk zachter. Regard beste op producten met vochtinbrengende additieven zoals vetten en lecithine!

Verwijder nagellak - met chemicaliën betekent dat het zal ook werken!

Verwijder nagellak zonder nagellak remover - die ook kan werken met de gewone huishoudelijke producten in uw keuken. Dit betekent dat vrouwen vertrouwen blij als ze liever doen zonder agressieve chemicaliën om hun nagels te beschermen.

Natuurlijke producten voor het verwijderen van nagellak zijn witte wijn azijn of azijn oplossingen werden gemengd voor meer effectieve reiniging macht met citroensap. Dompel je nagels voor een paar minuten in de Essigbad tot de verf wordt bereikt door de zuurgraad, en je kunt het af te trekken met uw vinger.

Overigens organische nagellakremover zijn nu commercieel verkrijgbaar. De organische varianten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals soja en hydraterende oliën. Ze hebben niet alleen zacht en voeden reinigen, maar zijn ook perfect voor vrouwen tijdens de zwangerschap.

Tot slot een woord van advies: Oud nagellak met een tandenstoker of een soortgelijk gereedschap gewoon schrapen, is niet aan te raden. Op deze manier kan je mooie nagels snel bekrast.

Verwijder nagellak zonder nagellak remover is eenvoudig en makkelijk met doordachte toepassing. Probeer onze tips voor een keer!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 90