Verwijder pen op leer: Hier is hoe!

Het gebeurde snel: De kinderen pak een pen en verf op het meubilair rond. Heeft u uitleggen hoe je pen kunt verwijderen op kunstleer, zonder verdere nadelige gevolgen voor het materiaal.

Kuli op leer: Dus je kunt verwijderen

Er zijn veel tips voor dit soort vlekken dat succes te brengen, afhankelijk van de kleur van het kunstleer. We hebben een lijst met opties voor u samengesteld. U kunt de verschillende home remedies zijn ook van toepassing met elkaar gemeen. Echter, het is belangrijk dat u de proef bij elk van de fondsen voorafgaand aan de verwerking van de plek op een minder opvallende plaats, zoals kunstmatige leer reageert. Verdwijnt het uit of verandert de kleur niet aan deze middelen om de verf te verwijderen met een balpen.

Zo kunt u de pen te verwijderen op leer:

  • babydoekjes: Vooral met donkere leren, het gebruik van babydoekjes kan wonderen verrichten. Ook Kuli goed te behandelen door krachtig wrijven met vochtige doekjes.
  • Aceton nagellakremover Gratis: Nagellak remover helpt om de pen uit de leer te krijgen. Maar ook hier nodig wat wrijven. Het is belangrijk dat de nagellak remover niet aceton, waarbij het materiaal te veel zou aanvallen bevat.
  • haarspray: Spuit een hairspray rubbele op de pen vlek en sterk. De kleur moet dan worden losgemaakt van de kunstleer.
  • aftershave: Voer aftershave op de vlek en wrijf hem dan uit.
  • gomEen witte gum kan de vlek macht te wissen.
  • band: Plakband op de pen vlek, druk deze stevig, dan trekken het af. Vaak is de kleur geeft op de band en zal oplossen van kunstleer. Resten van de band kunt u eenvoudig worden gewreven met een vinger.
  • gom: Eraser kan wonderen op vlekken te werken. Hier echter oppassen dat het oppervlak niet te veel wordt opgeruwd.
  • crèmeEr zijn ook rapporten volgens welke vet crème zoals Nivea hulp tegen Kuliflecken. Eenvoudig toe te passen royaal op de vlek te handelen (voor een lange tijd, sommige hebben het een paar dagen ter plaatse), veeg uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 69