Verwijder spiraal: Dat je moet weten

Je bent altijd worden voorkomen door een spiraal, maar ze willen dat je nu verwijderd worden? We vertellen u alles wat daarbij komt naar je toe en wat je zou moeten overwegen.

Hoe wordt een spiraal weg?

Na vijf jaar heb je de laatste spiraal kan worden verwijderd, maar er kunnen verschillende redenen zijn om de spiraal te trekken voor. Dus je kan geen kwaad in de verte, moet je je verwijderd worden door uw gynaecoloog de spiraal noodzakelijk. De arts brengt de tekening via een terugtrekkoord die ongeveer twee centimeter uitsteekt uit de vagina buiten het normale geval. Als de draad nog in de baarmoeder, wordt de spiraal verwijderd uitgevoerd met een tang.

Wanneer kan de spiraal te verwijderen?

Dit werkt het beste spiraal te verwijderen gedurende de periode sinds de baarmoederhals op dit moment staat op een kier. Dit moment is vooral goed voor u als u wilt voorkomen dat op een andere manier in de toekomst. Als u wilt zwanger te raken, kunt u de spoel ook op een ander moment te verwijderen.

Wat u moet overwegen na de operatie?

Verwijder de spiraal veroorzaakt slechts milde of geen pijn. Als ongewone pijn in de buik, maar moet plaatsvinden, moet u medische hulp te zoeken. Of u nu de IUS of spiraaltje kunnen voorkomen, als het eenmaal is verwijderd, kun je in theorie zwanger. Als je dat niet wilt, dus je moet anders te vermijden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 74 =