vieroittaa peukalon imeminen

Haluat lapsesi vieroittaa peukalon imeminen? Opi tästä syystä lapsesi imee hänen peukalon ja kun se on järkevää vieroittaa lapsesi peukalon imeminen.

Peukalon imeminen tuskin esiintyy pääasiassa erittäin kehittynyt sivilisaatioiden, primitiivisten kansojen keskuudessa sitä vastaan. Peukalon imeminen on luonnollinen refleksi. Kohdussa Lapsesi alkaa imeä hänen peukalon kun koskea käsin suunsa. Niin kauan kuin lapsi on vielä pieni, sinun ei pitäisi yrittää hänet lopettamaan peukalon imeminen. Peukalo imee se rentouttaa ja täyttää synnynnäisen ja luonnollisen imee tarvitsevat lapsellesi. Useimmat lapset kuuntelevat ikää neljä vuotta, vaikka peukalolla imeminen koska ne löytää muita tapoja rentoutua, tai koska ne nauroivat toisten lasten. Onko lapsesi mutta vanhempi ja silti imee hänen peukalon, on sitten muista syistä.

Miksi lapsi imee hänen peukalon

 • Se on usein osoitus epävarmuudesta. Lapsesi yrittämällä rentoutua ja mukavuutta. Ylimääräinen taakka kuten ensimmäinen vierailu koulu, siirtää tai syntymän veljen tai sisaren voivat laukaista lapsen oman lyhyen aikavälin laskee takaisin aikaisempaan kehitysvaiheessa kuin henkistä tasapainoa, niin sanotusti. Tämä vaihe on väliaikainen ja lapsesi pysähtyy itsestään sitä.
 • Ehkä lapsi on vaan lisääntynyt tarve hellyyttä ja hellyyttä.
 • Myös ahdistus tai stressi voi olla syitä peukalon imeminen.
 • Se on toinen asia, jos se on kiinteä tapa. Niin se on todennäköisesti oire syvemmästä ongelmasta.
 • Oikomishoidot varoittavat voisi olla, että peukalon imeminen tässä iässä vahingoittaa hampaita ja sillä on negatiivinen vaikutus kehitykseen leuan ja hampaiden asentoon.

Näyttö Kirja-arvostelu: The Secret onnellisempia lapsia

Kirja: salaisuus onnellisia lapsiaAsianmukaisesta käsittelystä jälkeläisistä ei ole aina helppoa. Ei ole väliä mitä ikä on usein olevia kitkaa vanhempien ja lasten välillä. Kansainvälinen bestseller "The Secret of onnellisia lapsia" voi auttaa tekemään viestintää ja yhteistyötä helpompaa.

Miten pitäisi reagoida, kun lapsi imee hänen peukalon?

 • Ei rangaista, ei torua: Jos rankaise lapsi tai torua häntä, voit rakentaa lisäksi stressiä.
 • Etsi syitä: Tarkkaile lapsesi, joiden yhteydessä se imee hänen peukalon. Jos se on innoissaan? Nukahtaminen? Pysyvänä tapana?
 • Keskustele lastenlääkäri: Jos lapsesi on jatkuvasti imee hänen peukalon, se voi olla oire syvemmästä ongelmasta. Keskustele sinua lastenlääkäri. Hän voi antaa sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten tämä tapa voidaan kytkeä pois päältä, auttaa etsimään syyn tai ohjata sinut erikoislääkärin.

Miten voit vieroittaa lapsesi peukalon imeminen

 • Keskustele lapsesi: Selitä lapsellesi, miksi se pitäisi lopettaa, jotta imeä hänen peukalon. Varmista, että olet motivoida sitä osallistumaan.
 • Palkitse lapsesi: Lapsesi pitäisi luopua tapana. Tämä on uuvuttavaa. Palkinto motivoi lasta.
 • Ota aikaa lapsen omaan: Usein takana peukalon imeminen, halu enemmän hellyyttä. Osoittavat kiinnostusta mitä lapsesi tykkää tehdä. Kestää jonkin tavallista enemmän aikaa. Catching itseäsi erityistä mieltymykset lapsesi ja jättää peukalon imeminen. Usein molemmat voivat yhdessä ratkaista ongelman itse.
 • Käsineet ja katkera tinktuurat: On mahdollisuus kävellä lapsesi erityinen käsine yli peukalon, tai hieroa peukalon erityisellä Karvaanmakuisen tinktuura, jotta se voi enää rentoutua peukalon imeminen. Kuitenkin jotkut opettajat hylkää näitä menetelmiä. Joten jos tätä menetelmää, se ei ole niin rangaistus, vaan muistutus lapsellesi tajuaa, että se on hänen peukalo takaisin suuhun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 21