Voetbal voor kinderen

Voor voetbal Kinderen kunnen gaan van drie jaar. In de populaire balsporten geleerd Uw kind om de bal op te nemen met het hoofd of schiet hem precies op doel voorbij. Ontdek hier wat de kinderen leren op club sport en wat kinderen nodig hebben om te spelen voor het voetbal.

Wanneer doen de kinderen om te voetballen?

  • Voor voetbal, kunnen de kinderen al gaan van drie jaar. Voor de kleintjes die gericht zijn op de vreugde van ze in beweging te brengen. Daarom is in de voorgrond verschillende motion games zijn met en zonder de bal.
  • De werkelijke voetbal training begint in de G-jeugd leeftijd van zes jaar. De leeftijdsgroep wordt ook wel "Bambini" of "mini".

AnzeigeFit met veel plezier

Product Tip: helm van de fiets in RozeIedereen die reist sport moet ook op passende wijze worden voorzien. Voor alle activiteiten, van balspelen tot ballet, vindt u op JAKO-O geschikte sport voor een kind je.

Wat leren kinderen in het voetbal?

Wanneer de populaire balsporten, kinderen leren om de bal tijdens een wedstrijd in het doel van de tegenstander en deze keer tegelijkertijd verdedigen hun eigen doel. Tijdens de opleiding van de kinderen te schieten ballen, saldo of proberen elkaar te halen. Of het nu in de lucht of op de grond - de kleine kicker de bal perfect onder controle te leren. dus je oefent hoe passes, de veilige ontvangst van de bal met het hoofd, de borst en de voet en de verschillende opnametechnieken. Daarnaast is de precieze regels, tactiek en speltheorieën ze worden onderwezen.

Hoeveel is voetbal voor kinderen?

Voetbal voor kinderen is een typisch club sport. Daarom, meestal moet je jaarlijkse kosten bijdrage van tussen de 50 en 80 euro verwachten. Daarnaast moet je ook rekening houden met een eenmalig inschrijfgeld.

Hoe lang duurt het om voetbal praktijk?

De trainingen kunnen verschillen van club tot club. Meestal kinderen te trainen in het voetbal of twee keer per week voor ongeveer 60 tot 90 minuten.

Waar kinderen voetballen?

Tuurlijk zijn er een club in uw buurt dat het voetbal voor kinderen biedt. Vraag het maar aan bij een club om te zien of u kunt kijken naar een spel of de praktijk samen met uw nageslacht. Op deze manier kunt u snel een eerste indruk te kijken vanuit het veld, waardoor de gebouwen en de coaches.

Wat vinden de kinderen nodig hebben om te voetballen?

Kinderen hebben behoefte aan voor de opleiding alleen aan het weer aangepaste sportkleding. Speciale voetbalschoenen zijn in de eerste plaats geen must, maar aanbevolen als uw nageslacht zou Spelers kunnen genieten in games. Naast scheenbeschermers Uw kind moet voetbalschoenen met noppen of nokken, want ze geven op nat gras en zachte goede ondersteuning. Bovendien, uw kroost nodig indoor schoenen bij de uitoefening in de sportschool. De trui en de mondstukken worden gewoonlijk door de respectieve associatie. Je moet echter verwachten dat je moet betalen voor een klein bedrag.

Welke vaardigheden bevordert voetbal bij kinderen?

  • gezondheid: Of het nu in de bal oefeningen of hardlopen: Het voetbal training verbetert het uithoudingsvermogen en de kracht van uw kind.
  • Motoriek: In het voetbal training kinderen en hun gevoel voor evenwicht.
  • cognitieve: Door middel van sport en de bewegingen van uw kind krijgt een idee van zijn fysieke capaciteiten.
  • Sociale vaardigheden: Als een team sport promoot voetbal onder kinderen teamgeest. Uw nakomelingen zullen, in samenwerking vele contacten met collega's. Dit leert niet alleen zijn communicatie. Uw kind is het leren aan te passen aan teamleden om de regels te accepteren en samen te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 15