Wassser kohdussa: oireet ja hoito

Vesi kohdussa voi olla eri syitä ja oireita. Täällä voit selvittää, mitä ne ovat ja miten hoito on.

Kun se tulee vettä kohtuun varmasti luuletko ensin lapsivesi raskauden aikana. Tämä ympäröi pieni alkio sen raskausdiabetes varrella jo alkaa noin neljännestä raskausviikon ja suojaa sitä ajoissa syntymän iskuilta. Mutta on myös naisia, jotka riippumatta raskauden veden kohdussa.

on määritelty selkeästi, tämä yleensä gynekologi, joka suorittaa tutkimuksen ultraäänellä. Voi olla, että huomaat mitään veden kertymisen ja lääkäri osoittaa kohtaamisia vain rutiinikokeisiin. Kun osoittavat oireita, jotka, nämä koostuvat yleensä paisunut vatsa ja / tai vatsakipua.

Ultraäänen kuvat antavat gynekologin likimääräinen vesimäärän kohdussa. Mutta ei aina välittömästi selkeästi syyn. Ensinnäkin se on olet luultavasti ihmettelevät, oletko mahdollisesti raskaana. Jos näin ei ole, muista syistä katsotaan.

Vesi kohdussa ehkä kysta

Jos raskaus voidaan sulkea pois, lääkäri tutkii veden alkuperä kertymistä kohtu. Joskus vesi kerääntyy kohtuun, jos tulehdus on läsnä bakteereja. Tällöin gynekologin käyttää levinneen todistaa ja sitten kohdella sinulle sopivaa antibioottia.

Useammin se tapahtuu kuitenkin, että vesi tulee kohtuun kysta, joka on avannut. Naisilla, jotka eivät käytä hormonaalista ehkäisyä, muodostuu usein ovulaation jälkeen keltarauhasen kysta. Jos nämä murtuu, vesi voi päästä kohtuun. On kuitenkin taipumus absorboida kehon, joten se ei ole enää näkyvissä jonkin ajan kuluttua. Naisilla, hormonihoidon yhteydessä hedelmöityshoitoa, voi käydä niin, että paljon vettä kertyy kohdussa johtuen munasarjoja liikaa. Sitten lääkäri on saada neste.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 47