Wat is er nog dementie?

Nog zo dementie wordt de toestand van vele aanstaande moeders gebeld of vers gebakken, vaak vergeetachtig in de eerste periode na de geboorte van de baby. Toch veroorzaakt dementie wordt geactiveerd, kunt u vinden in dit artikel.

Nog steeds dementie bij zwangere vrouwen en moeders

Veel zwangere vrouwen of jonge moeders te maken tijdens de zwangerschap of borstvoeding geeft een voorheen onbekende vergeetachtigheid in zichzelf dat: de deur sleutels voorzijde kan niet worden gevonden, het winkelcentrum ze terugkeren slechts de helft van de dingen die ze echt nodig hebben, namen van vrienden zijn plotseling uit het geheugen verwijderd. In de volksmond dementie nog steeds de kleine "memory dropouts" worden genoemd. Borstvoeding in het fenomeen heeft echter weinig te maken, maar eerder met de gewijzigde hormoonspiegel en het gebrek aan slaap.

AnzeigeSo het werkt met het geven van borstvoeding

book borstvoedingMaak het werken met borstvoeding, raden wij u aan Still Guidebook "BORST: Gevoelig ondersteuning door alle stadia van de lactatie". Het boek geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die u en geeft tips en suggesties over borstvoeding en uw baby.

Hormonen en borst dementie

Na de geboorte, de hersenen van de moeder releases verhoogde hoeveelheden van het hormoon oxytocine, dat is niet alleen belangrijk voor de melkproductie, maar zorgt er ook voor dat de moeder volledig is gericht op hun kind. Anderen, schijnbaar onbelangrijke dingen, lijken dus moeders van pasgeborenen niet meer zo relevant en verblinden vaak gewoon.

By the way: De veranderde hormoonbalans is ook verantwoordelijk voor de zogenaamde nest station of het frequent waargenomen gips drang onder nieuwe moeders. Daarom is een sterk verlangen om de meubels terug te zetten is heel normaal, want u wilt uw huis voor uw gezin zo aangenaam mogelijk te personaliseren. sommigen hebben laat je partner je gevoelens, zorgen en wensen en binden hem met een in uw planning. Hij kan beter begrijpen wanneer, bijvoorbeeld, uw stoel voor het geven van borstvoeding of het kind bed om opnieuw en opnieuw te maken naar een andere plaats.

Gebrek aan slaap en borstvoeding dementie

Aan de andere kant, hebben wetenschappers ontdekt in het slaaplaboratorium, dat mensen van wie de diepe slaap werd verschillende keren onderbroken tijdens de nacht, versterkt kunnen zich moeilijk concentreren en geheugenproblemen. Daarom is de vermeende Still Dementie is vaak het gevolg van gebrek aan slaap en een gebrek aan herstel periodes. Daarom is de problemen in verband met het geven van borstvoeding dementie symptomen zoals vergeetachtigheid en verwarring vaak plaats door zich opnieuw zodra uw taal en het slaapritme van uw kind te hebben aangepast aan elkaar.
Tip: Als je slaapt met uw kind samen in een kamer, hoef je niet ver te lopen om uw kind te voldoen 's nachts en kan dus bijna de helft in slaap te doen. Dus uw slaap zal niet te veel beïnvloed.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 93