Whites misfarvet: Hvad kan jeg gøre?

Det sker de bedste Housewives: Den engang skinnende hvide håndklæde fik en ubehagelig grå tåge gennem årene. Faktisk havde de engang købt hvide plader, men siden den sidste vask, de har en lyserød støbt. For alle dem kender til disse problemer, har vi samlet tips om, hvad du kan gøre med misfarvede hvide vasketøj.

Misfarvet vasketøj i vaskemaskinen

Det er nok for sent, men i fremtiden bør kort bemærkes, at hvide altid skal vaskes separat og med en kraftig rengøringsmiddel. Har du været ved hjælp af en farve rengøringsmiddel, kan ligge i en sag, hvilket er grunden til din hvide vasketøj er blevet misfarvet. I storvaskemiddel blegemiddel er inkluderet, som udfolder sin virkning fra 40 °. Så du kan gøre hvide lysere noget over adskillige vaske væk. Især for den grånende af hvide stoffer kan købes kommercielt affarvningsmidlet. Disse også hjælpe, hvis en farverig stykke vasketøj har smittet. Har du ønsker at undgå blegemiddel eller klor-baserede, kan du prøve det med en blegemiddel-baserede ilt. Til sarte tekstiler anbefales generelt.

Budget for forbehandling

  • Et hjem afhjælpe, der ikke kun hjælper, når det hvide vasketøj allerede er misfarvet, men også som en sikkerhedsforanstaltning gør noget for den rene hvide af dit undertøj er hvid eddike. Du sætter dit vasketøj i ca 2 timer før vask i eddike vand, opløse pletter og grå aftager noget. Hertil kommer, at eddike beskytter mod fremtidig gulning.
  • Et andet middel er Haushaltssoda. Du giver en spiseskefuld til en liter varmt vand. Så den farvede tøjet forbliver godt dækket i seks timer i dette bad inden det kommer ind i maskinen.
  • Ved tørring anbefaler vi, at du suspendere vask så længe som muligt direkte sollys. Dette bleger dine hvide fortsatte også efter vask.

Vi har samlet flere tips til dig, som du vasker hvidt vasketøj ordentligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 30 =