Winderigheid bij baby’s: wat te doen?

In de eerste paar maanden, ongeveer 80 procent van alle baby's last van een opgeblazen gevoel. Deze kunnen heel ongemakkelijk voor uw nageslacht. Hoe kun je winderigheid behandelen wanneer je baby op deze wiki.

8 stappen voor de behandeling van winderigheid bij baby's

Meestal opgeblazen gevoel zijn geen reden tot bezorgdheid. Ga naar deze maar met maagkrampen gepaard gaat, opgeblazen gevoel voor uw baby niet prettig. Daarom grijpen de volgende maatregelen om te gaan met het opgeblazen gevoel je baby en te verlichten:

1. Vermijd voedingsmiddelen Blähungsfördernde

pogingen om voedingsmiddelen blähungsfördernde verlaten. Dit geldt niet alleen voor je baby, maar ook voor u wanneer heb je besloten om uw baby borstvoeding te geven. Om blähungsfördernden voedingsmiddelen bevatten, bijvoorbeeld, peulvruchten, uien, selderij, kool of zuurkool.

2. Test voor voedselintolerantie

Heeft uw kind een opgeblazen gevoel, kan voedselintolerantie de oorzaak zijn. Daarom testen laat in dit vermoeden Je baby het. De arts zal eerst een geschiedenis te maken, dat wil zeggen, vraagt ​​hij je over het ongemak van uw baby. Hij zal dan het uitvoeren van verschillende proeven. Voor baby's in de eerste plaats een bloedonderzoek is. Meer gedetailleerde hier over voedselintolerantie.

3. Vermijd opgeblazen gevoel van de baby de fles

De juiste speen en de juiste contactpersoon van uw baby met de fles zijn zo belangrijk omdat anders je baby veel lucht slikt bij het drinken, die vervolgens ophopen in zijn ingewanden en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Veel fabrikanten hebben hun sukkels ook geoptimaliseerd om lucht überschussige kan ontsnappen uit de fles en koliek bij baby's kunnen aanzienlijk worden verminderd. In de volgende moet u altijd de fles: Het gat van de fles tepel moet de juiste maat voor uw baby te hebben. Suckers worden vaak ingedeeld door de fabrikant in bepaalde leeftijdsgroepen dat u een oriëntatie kan bieden. De grootte van het gat is afhankelijk van welke u wilt uw baby te voeden. Er wordt een onderscheid op dit punt in principe thee, melk en Breisauger. Hoe snel of langzaam het eten komt uit de flacon, niet alleen op de grootte van het gat, maar ook van het aantal gaten geregeld. Daarom is het logisch dat een kleine baby met een laag hydratatie hoeft in eerste instantie vereist slechts een kleine stofzuiger met een klein gaatje, terwijl een oudere baby met een grotere drinken behoefte een flesje met een aantal gaten, of een groot gat nodig. De grootte van het gat is uiteindelijk afhankelijk van de individuele ontwikkeling van uw baby en zowel de leeftijd en de grootte en drinken wat voelt je baby een rol spelen. Om overmatige lucht in de flacon te voorkomen, moet je ook vermijden, schud je baby de fles te sterk. Want dat leidt tot het melkschuim, dat wil zeggen, het veroorzaakt luchtbellen mittrinkt uw kind, zodat de darm wordt ook geleverd alleen onnodig lucht. Meer gedetailleerde op flessen voor baby's in onze speciale flesje.

4. Vermijd een opgeblazen gevoel van de baby door rust tijdens het eten

Voor het voeden van uw baby, moet u een vaste plaats te vinden voor het eerst. Maak een aangename sfeer voor u en uw baby. Heel belangrijk dat je hem laat voldoende tijd wanneer het voedsel. Greedy en haastige drinken zal alleen leiden dat de ademhaling niet meer in balans en slikte je baby te veel lucht, die op zijn beurt leidt tot buikpijn en een opgeblazen gevoel. het flesje houder ook zo rechtop, de hele tepel wordt gevuld met melk, en plaats indien nodig breekt, dat is: laat je baby niet alleen voor het eten, maar ook tijdens het voeden zelfs boeren. Dit maakt het mogelijk de lucht te ontsnappen en zijn maag niet eens krampen.

5. winderigheid in de baby afgelost door het vliegtuig handvat

Als je je baby in haar armen, en de juiste houding kan helpen om het opgeblazen gevoel te behandelen in uw baby. Het vliegtuig draaghandgreep wijze dat bijzonder geschikt is voor baby's met buikpijn of opzwellen. Hier wordt uw baby liggend gezicht naar beneden op je onderarm. Op deze manier kan het veel lichter lucht.

6. Vermijd opgeblazen gevoel de baby via gymnastiek

Kleine moeite, groot effect. Met babygym kun je krampen maag, vaak gepaard met een opgeblazen gevoel je baby, eenvoudig op te lossen. Winkle dus eerst de benen van je baby en beweeg de gebogen benen voorzichtig naar torso. Volg zijn benen vervolgens weer uit. Deze beweging kunt u veilig 10 - herhaal 15 keer. Gymnastiek kan helpen om het opgeblazen gevoel te behandelen in uw baby, omdat het werkt anti-epileptische en stimuleert de spijsvertering. Gassen die kunnen worden geplakt in het maagdarmkanaal en veroorzaken onaangename maagkrampen, veel sneller door deze eenvoudige beweging ontsnappen.

7. buikmassage van een opgeblazen gevoel van de baby

Een massage heeft een kalmerend effect op de buik van je baby. Als u het masseren van uw baby de buik in een cirkelvormige beweging, zo vast gassen in de maag van uw baby kan oplossen. Op deze manier kunt u uw baby van onaangename maagkrampen ontdoen. Vind hier een gedetailleerde gids voor een zachte buik massage met winderigheid.

8. zalf voor winderigheid in de baby

Speciale zalven tegen winderigheid, zoals een wind zalf, zijn verkrijgbaar in elke apotheek en kan worden gebruikt met een baby buik massage. Zij ondersteunen de entblähenden effect van een baby bump massage en rustgevende werking op het maag-darmkanaal van uw baby.

Weergave massage voor koliek

Massage olie voor baby's van HippKoliek en een opgeblazen gevoel zijn zeer pijnlijk voor uw baby. Met het oog op een natuurlijke manier een snelle verlichting maken, kunt u zich te ontdoen van de krampen Je baby met abdominale massage krijgen. Wij raden voor de Hipp baby Gentle Care Oil, een zachte massage.

behandelen winderigheid in de baby: Toen de dokter?

Met een combinatie van al deze maatregelen kunt u inderdaad een goede ontspanning voor de maag van uw baby te bereiken en snel te verlossen uit zijn winderigheid, maar in sommige gevallen moet u de behandeling van uw baby te zoeken door een arts met het opgeblazen gevoel. breng het dan maar één keer om de oorzaak van winderigheid te bepalen. De arts moet je met je baby, vooral als ...

  • ... de stoel van uw baby is hard. Dan kan het zijn dat uw baby last heeft van constipatie, wat kan resulteren in koliek resultaat.
  • ... Je baby opgeblazen onmiddellijk na elke maaltijd en geschreeuw. Nogmaals, kan dit mogelijke tekenen van koliek.
  • ... de stoel van uw baby is schuimig. Dan kan het zijn dat uw baby lijdt aan een voedselintolerantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 86