wratten

In onze kinderziektes lexicon vindt u informatie over de oorzaken en de beste behandelingen voor kinderziekten van A tot Z. vinden

Wratten bij kinderen

algemeen

Wratten (wrat) worden scherp begrensde, goedaardige gezwellen huid. Ze hebben verschillende vormen en ruw schilferig oppervlak. Zij (Humana overgedragen papillomavirus) door HPV, waarvan er nu meer dan 100 bekende subtypes. Bij kinderen, meestal gewoon gewone wratten op handen en voeten treden. De incubatietijd kan van één tot 12 maanden.

Oorzaken van wratten

Als het immuunsysteem van uw kind is verzwakt, kan het vaak leiden tot wratten. De virussen komen meestal door kleine verwondingen en scheuren in de bovenste huidlaag. Daar kan het virus vervolgens bezinken en indikken na 6 weken tot enkele maanden en eelt bij de ingang en formulieren gezwellen. In de geïnfecteerde huidcellen, de virussen vermenigvuldigen en worden vervolgens terug naar de oppervlakte vrijgegeven. Aldus kan ieder raken de wrat infecteren.

De kans op besmetting is bijzonder hoog wanneer de huid nat en vochtig. Dus je moet extra voorzichtig zijn in het zwembad te zijn. De huid dan is uw kind niet over de beschermende talg film. Maar ook dunne en droge huid zorgt oppervlak voor de besmettelijke virussen.

erkennen wratten

Wratten zijn gemakkelijk te herkennen. Ze vormen prolifererende als naar sites op de huid. Onderscheid tussen vlakke wratten en plantaire wratten. Deze laatste worden gevormd aan de voeten en naar binnen groeien. Ze zijn zeer pijnlijk, in tegenstelling tot de gewone wratten. Het oppervlak van de wratten is ruw en schilferig en soms kun je zwarte stippen te zien in het midden van de begroeiing.

verwijderen van wratten en te behandelen

De behandeling hangt af van het type wrat. Voor gewone wratten kunt u Warzentinktur en wratten bestrating gebruiken. Deze omvatten zuren zoals salicylzuur, mono- Cloressigsäure of melkzuur. Opdat de huidstructuur veroorzaakt door de virussen kan worden weggeëtst. Maar wees voorzichtig! De tinctuur kan niet naar de gezonde huid, anders kon je haar pijn. Smeer de huid rond de wrat daarom de voorkeur voorafgaand aan de behandeling met een aantal zink plakken.

de aanvraag moet steeds opnieuw worden herhaald zoals tincturen altijd vernietigen alleen de bovenste laag van de begroeiing. Wratten zijn zeer persistent en hebben de neiging om terug te komen. Om de impact van de oplossingen te maximaliseren, moet je altijd dragen de geëtste-away laag van de huid. Het beste is om dit te doen na het baden van uw kind met een puimsteen. Maar ook hier voorzichtigheid. Rasp bloedt niet tot het.

Als de behandeling die u moet gaan naar een arts is mislukt. Er zijn nog steeds te bevriezen van de wrat te schrapen uit te schurft elektrisch of lasers kansen. Probeer het zelfs nooit knip de wrat. Dit zou alleen het risico op infectie verhogen.

Wratten zijn besmettelijk

Aangezien wratten infecties komen vooral veel voor in het zwembad, moet uw kind de beste slippers te dragen. De huid moet altijd zo worden afgeroomd vormt een beschermende film. Dus geen scheuren in de huid kunnen ontstaan, kunnen de virussen binnendringen. Indien echter dat wanneer een wrat te vormen, kunt u de verspreiding te voorkomen. Bovendien moet u de huid rond de wrat met een andere droge handdoek. De handdoek moet ook minstens een keer per week worden gewijzigd. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat uw kind de wrat geen krassen, aangezien dit het risico van verspreiding toeneemt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 15