Yksi lapsi voi nukkua vanhempien vuoteessa?

Se on asia, joka aiheuttaa vihaa: Lapsi nukkuu vanhempien vuoteessa. Aina silloin tällöin kotiin jokaisessa perheessä aika. Mutta entä yhteistä nukkumapaikka pysyvä ratkaisu? tuo tässä on muutamia kohtia, että asiantuntijat ja vanhemmat keskusteluun.

Muissa kulttuureissa, se on kävellä ja lisää, että lapset jakaa sänky vanhempiensa kanssa. Ja myös meidän monta lasta säännöllisesti nukkua kokonaan tai osittain yön vanhempiensa sänkyyn. Voisi olettaa, itse asiassa se toimii hyvin. Toisaalta, on osoittautunut meidän ilmastoa, että lapset, jotka nukkuvat omassa sängyssä ja huoneessa, paremmin ja sammutetaan nukkumaan. Joten mikä on oikein tai väärin? Seuraavat vinkit ja ohjeita voidaan muodostaa mielipide asiasta.

1. ja 2. elinvuoden: Custom pinnasängyn tai perheen sängyssä?

Onko lapsi olisi nukkuvat vanhempiensa sängyssä, koska avioero ei ole vain vanhemmat, mutta myös muun asiantuntijoita henget. Seuraavat lausunnot johtaa niiden suosituksiin:

 • Contra nukkuminen vanhempien sängyssä: Monet asiantuntijat suosittelevat, ettei anna imeväisille ensimmäistä vuotta nukkua parivuode ja suosittelevat omia seimi lähellä vanhempia. Pidä yhteistyössä nukkumassa sängyssä muun muassa turvallisuussyistä ole suositeltavaa, koska mukaan Empiirisettulokset amerikkalaisesta tutkimuksesta on olemassa vaara, että lapsi ylikuumenee, vanhemmat roll lapsen tai lapsen loukkaantuu lasku voisi.
 • Pro nukkuminen vanhempien sängyssä: Mutta oikeasti, tämä vaara? niin monet vanhemmat petti heidän tunne, että nukkumassa perheen sänky on turvallinen ja miellyttävä kaikille? Muut unen tutkijat ja asiantuntijat, kuten Dr. James McKenna yliopiston Notre Dame Yhdysvalloissa ja asiantuntijat La Leche League International (llll), saada tämä tiukka suosituksen kahden ensimmäisen elinvuoden aikana. Niiden mielestä yhteistyössä nukkumassa avioliitossa sängyssä varmasti tuo positiivinen kokemus molemmin puolin niitä. Lapsi saa lämpöä ja turvallisuutta kuljet- ja vahvistaa side vanhemman ja lapsen välillä. Kannattajat perheen sängyn nähdä hyötyjä perheen sängyssä jopa turvallisuuden kannalta: vanhemmilla on valvoa paremmin lapsi voi vastata nopeammin heidän tarpeisiinsa ja nukkua malleja vanhemman ja lapsen mukautuu kautta yhteistyössä nukkuva paremmin keskenään. Heille siis ylittävät hyödyt perheen sänkyyn kun vanhemmat Noudata seuraavia varotoimia.

scream nukkua sijaan: Tuo kirjan tip

Kirja nukkuminen sijaan huutaminenHanki hyvä yöllä ilman nukahtamista ja unihäiriöt, suosittelemme Kirja klassinen "Sleeping sijaan huutaa"! Lisäturvaa tunnelmallisia yöllä valot tekevät lastentarha. at Vauva markkinat löydät suuren valikoiman yövalot.

Tärkeitä turvaohjeita vanhempien vuoteessa

 • Vanhempien ei pitäisi ryhtyä sängyssään lapsensa, kun he ovat tupakointi tai alkoholin tai huumeiden ottanut.
 • Ei pitäisi olla mitään tyynyt tai peitot ovat lähellä vauvan kasvot (mieluiten sen kantaman).
 • Peti on oltava tiiviit eikä siksi voi rajoittaa hengitystä vauvoja.
 • Ei pitäisi olla mitään syvempää halkeamia pääty tai sivuilla, jossa lapsi voisi luistaa.
 • Vauva ei saa sijoittaa hänen vatsaan nukkumaan.

Yksityiskohtaisempi selvitys tärkeitä turvatoimia ympäri vauva nukkumaan ja muita hyviä vinkkejä siitä, miten voit luoda miellyttävä nukkuma ilmapiiri löydät meidän artikkeli "9 vinkkejä hyvän unen ympäristö lapselle."

Lapsenkengissä enemmän tunnistettavaa riskiä

Lapsenkengissä lähettää sinulle, asiantuntijat ovat yksimielisiä: lähtien ei enää ole syytä nukkuu vanhempien vuoteessa, paitsi oman olento. Se on ja siten edelleen päätöstä perheen, onko sinusta tuntuu hyvältä vai yhteisessä sängyssä ei. Jopa perheen sängyn arvostelee kaiken pysyvän unen asiantuntijoiden nähdä lapsenkengissä tietyissä tilanteissa edut perheen sängyn. Siten yhteistyö nukkuva antaa lapselle mukavuutta ja lähellä, jos on ilmeistä ahdistus, painajaiset ja säväyttää tai sairaita. Varsinkin kun kyseessä on sairauden, vanhempien vuoteenjakoikäraja ovat paremmin auttaa tarpeet ja lapsen oireiden hallinnassa ja voi hätätilanteessa nopeammin.

Kun yhdessä nukkuminen voi vahingoittaa vanhemmuuden

Kriittinen on yhteinen asuntolan jos sinä tai kumppanisi jätä säännöllisesti öisin omassa sängyssä, esimerkiksi sohvalla on enemmän tilaa tai lepoa. Lapsesi näyttää "sääntö" voitti sängyn yläpuolelle ja hyvät yöunet olla mahdotonta, että kaikki tässä asiassa. Myös hankala se on hakiessasi lapsesi itsekkyydestä teitä nukkumaan, on sitä tekosyynä välttää seksuaalisen kanssakäymisen kumppanin tai kumppanin korvaamisesta.

Jokaisen perheen on päätettävä itse

Onko perheen sänky on periaatteessa edun mukaista kaikkien osapuolten, jokainen perhe on päätettävä itse. Jos olet epävarma, voit seuraaviin kysymyksiin neuvovat onko se hyvä ratkaisu perheen tai ei:

 • Häiritseekö sinua, jos lapsesi makaa vieressä sinulle tai sinun ja kumppanisi?
 • Jos unihäiriöistä läsnäolo lapsesi?
 • Jos seksielämääsi haittaa?
 • Lapsi nukkuu huonosti tai katsella sen yöllä useita kertoja?
 • Oletteko yöllä fyysinen läheisyys lapsesi, koska toisin, esimerkiksi tuntea yksin?
 • Onko kumppanisi lasten teema vanhempien vuoteessa eri mieltä kuin sinä?
 • Tee sinä tai kumppanisi tilanne muuttuu?

Onko olet vastannut kaikkiin kysymyksiin ja "Ei"?

Niin ei ole mitään ongelmaa teidän tapauksessa, että lapsi nukkuu vanhempien vuoteessa. Oletko tietoisesti valinnut ja seistä myös. Se ei olisi järkevää tehdä jotakin tilanteen vasten vakaumus.

Onko sinulla yksi tai useampia kysymyksiä "Kyllä" vastauksia?

Oletko ehkä ole tietoinen päätös, että lapsesi on makaamaan sängyssä. Ehkä se ja se on kieltäytynyt sairauden jälkeen palata omaan sänkyyn, poikkeus on tullut niin tapa. Valmiustila vastuusi ja aseta lapsi rajoja. Holst sinut ulos, koska toisin tunnet lapsesi nukkumaan sinä yksin? Se ei ole reilua. Lapsesi voi olla kumppani korvaamisesta. Omassa sängyssään hän nukkuu todennäköisesti paremmin ja pidempään.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 53