Yoghurt en Baby: From?

Kan ik mijn baby yoghurt? Vanaf het moment dat yoghurt voor baby's kunnen worden gebruikt, hebben we hier samengevat.

Je bekijkt de verkoop van babyvoeding en pappen, dan zul je snel merken dat er zelfs versies met yoghurt voor uw baby. Maar is het echt nodig om zo vroeg met de yoghurt te starten en heeft helemaal een voordeel voor de volgende generatie? Hier is het de moeite waard te kijken naar de toelichting van de Duitse Vereniging voor Kindergeneeskunde en Adolescent Medicine (DGKJ).

De aanwijzingen voor producten met yoghurt voor de baby zijn duidelijk. Dit is noodzakelijk noch gezond. Bij het starten in het tweede halfjaar van het leven met aanvullende voeding, de baby blijft moedermelk of zuigelingenvoeding ontvangen en daarnaast meestal nog melk in de pap in de avond. Natuurlijk, borst of de fles geleidelijk worden vervangen. Dit melkhoeveelheid voldoende. Veel ouders gaan ervan uit dat de melk als een bron van calcium niet verkeerd kan zijn, zelfs in de vorm van yoghurt. Zij, echter.

Waarom baby's geen yoghurt nodig?

Over de yoghurt van het kleine lichaam wordt geleverd met eiwit, met veel eiwit. Te veel eiwit is niet gemakkelijk uitgescheiden door het lichaam, maar in plaats daarvan belast de nieren sterk. De overmaat proteïne de stofwisseling in de nieren en moet worden ontmanteld en hier gescheiden. Niet te onderschatten is ook de renale Molenlast die het gevolg is van yoghurt uit koemelk. Het zorgt ervoor dat het lichaam van je baby heeft behoefte aan meer vloeistof. maar veel baby's kunnen niet compenseren voor deze toegenomen vraag. Ook een feit dat niet vertrouwd is voor veel ouders: De toegenomen hoeveelheid calcium dat uw baby herbergt door de yoghurt, kan ook voorkomen dat het lichaam kan ijzer verwerken. Daarom is het raadzaam om te wachten met yoghurt tot na de eerste verjaardag. Daarnaast moeten baby's en kleine kinderen alleen yoghurt te nemen zonder toegevoegde aroma's en suiker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1