Zakgeld tafel

In onze zak geld grafiek leren we hoeveel zakgeld voor kinderen op welke leeftijd geschikt is. De toelage tabel geeft alleen aanbevelingen of slechts richtlijnen en geen vereisten.

Allowance Tabel: Waarom heeft zakgeld?

Als een kind zakgeld krijgt, leert hij hoe je verstandig omgaan met geld. Het is te begrijpen hoe men kan voldoen door middel van de patiënt opslaan kleine en grotere verlangens. Maar zoals de naam al doet vermoeden, het zakgeld behoort in de zak - en niet per se in de spaarpot!

Met de hulp van zakgeld kinderen leren al vroeg om de financiële prioriteiten te stellen. Ze leren verantwoordelijkheid voor hun eigen geld om over te nemen en langzaam ingevoerd om verlangen en frustratie van onze consumptiemaatschappij. De hoeveelheid zakgeld niet zo kritisch, en de waarden uit de tabel zakgeld is niet bindend: Het is alleen belangrijk dat een kind adequaat kan bezuinigen het.

Toon Boekbespreking: The Secret gelukkiger kinderen

Boek: Het geheim van gelukkige kinderenDe correcte afhandeling van het nageslacht is niet altijd gemakkelijk. Het maakt niet uit welke leeftijd, zijn er vaak punten van wrijving tussen ouders en kinderen. De internationale bestseller "The Secret van gelukkige kinderen" kan helpen om uw communicatie en uw co gemakkelijker te maken.

Zakgeld, in overeenstemming met het uitgeven van geld tafel

Kinderen tussen de twee en vier jaar kunnen al krijgen zakgeld normaal. Laatste start school die ze moeten krijgen wat, voor schoolgaande kinderen nog kleinere bedragen kunnen herberekenen en een waarde om zulke dingen te wijzen.

De hoeveelheid zakgeld is uiteraard afhankelijk van het budget van de ouders. maar het moet niet te laag zijn - het kind moet uiteindelijk een kleine kamer! Er moet echter niet te hoog zijn - immers, moet het leren om prioriteiten te stellen! Om ouders een idee te geven, is op welke leeftijd hoeveel zakgeld bevestigd, hebben we de volgende tabel zakgeld samengesteld. Het hangt af van de aanbeveling van de Duitse bureaus voor jeugdzorg.

Zakgeld tafel

jaar
Bedrag (aanbeveling)
maandelijkse betaling
wekelijkse uitbetaling
jonger dan 6 1 € geen ja
6- 7 2 € geen ja
8- 9 3 € geen ja
10 14 € ja geen
11 16 € ja geen
12 20 € ja geen
13 22 € ja geen
14 25 € ja geen
15 30 € ja geen
16 35 € ja geen
17 45 € ja geen
18 70 € ja geen

De correcte afhandeling van zakgeld

Natuurlijk, het zakgeld grafiek zegt niets over hoe om te gaan met het zakgeld. Om het juiste gebruik van geld leren moeten kinderen zakgeld geven regelmatig zonder dat ze worden gevraagd, zonder mopperen ouders. Pas nu en dan moeten ze hun kinderen eraan te herinneren dat het, het allemaal niet door te brengen in een keer, maar om een ​​deel van het op te slaan. In principe moeten kinderen in staat zijn om iets te kopen van hun zakgeld wat ze willen. De enige voorwaarde: het moet niet gevaarlijk of ongezond zijn (dat wil zeggen, geen mes, geen sigaret of iets dergelijks). Deze moraal moet zeker overwegen de ouders!

Zakgeld is niet een middel van het onderwijs!

Als kinderen meer mag hebben misrekend, dit is al straf genoeg. Beschuldigingen zijn overbodig. Met zakgeld ouders moeten niet te straffen of te belonen hun kinderen! Dit betekent dat de hoeveelheid zakgeld niet als straf wordt verminderd of worden opgeheven als beloning. Zakgeld is op geen enkele wijze een middel van het onderwijs!

Op de top van het omgaan met geld zal nog zeer ongebruikelijk voor het kind! De typische eerste fout zal niet lang op zich wachten!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 27