Zonnebrandcrème in gedachten: Dat je kunt doen

U wilt in de zon, heb je afgeroomd en dan gebeurt het: zonnebrandcrème eindigt in het oog. Het brandt en is onaangenaam. Heeft u uitleggen hoe u een zonnebrandcrème in het achterhoofd kunnen verhelpen.

Sunscreen in het achterhoofd - wat nu?

Snel het gebeurde - na het aanbrengen van lotion alleen de ogen wrijven en zelfs verbranden en jeuk in het achterhoofd. Sunscreen in het achterhoofd is ongemakkelijk en u wilt zo snel mogelijk te verwijderen. Maar hoe kun je het beste bereiken?

Dat je kunt doen:

  • Belangrijk: Niet wrijven! U mag in geen geval wrijf je ogen, want dan ben je de crème nog meer in het achterhoofd wat de irritatie alleen maar toegenomen verdelen. Ook de wrijving irriteert zich het oog en de pijn en het branden nog sterker worden.
  • doorhalen in een richting: Probeer schrap de crème naar de neus, waardoor veeg allen naar de neus zodat de room het oog daar kan verlaten. Gebruikt voor de beste een vochtige, koele en schone doek.
  • Spoel de resten met waterEen oog met veel water, spoel de resten van de crème snel te verwijderen uit het oog. Je moet zo lang totdat het oog niet meer brandt spoelen.
  • laat tranen: Tranen zijn de natuurlijke manier van het oog, vreemd lichaam uit te spoelen van het oog. Het beste is om van streek door het knipperen van de productie van traanvocht op het moment.

Als het oog niet meer brandt, laat hem. Dat het rood voor een tijdje is normaal en niets aan de hand, zolang de roodheid in de loop van 1-2 uur verdwijnt. Als je zelfs na die tijd nog steeds problemen hebben en het gevoel hebben dat er geen verbetering is, in plaats van op zoek naar een arts om uit te sluiten meer ernstige schade.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 57