zorg van de baby in de winter goed

Slechts zelden doet de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten zijn groter dan in de winter. Tijdens warme kleding beschermt het lichaam van de gezichtshuid van je baby is direct blootgesteld aan het weer. Zelfs droog, heteluchtverwarming stammen de huid van de kinderen. Hier leest u hoe u uw baby goed kan koesteren in de winter en een droge huid te voorkomen.

Intensive care voor de baby in de winter

Winter vereist onze huid van een stuk. Buiten de wind fluitjes in ijzige temperaturen in onze gezichten en laat ze rekken en zijn ruw. Terug in de warme, droge, verwarmde lucht ontsnapt in vaak oververhit kamers van de huid nog steeds boven het gemiddelde luchtvochtigheid. Het gevolg van deze constante temperatuurverandering droge en gebarsten huid, vooral op het gezicht, die gewoonlijk niet door kleding kan worden beschermd tegen de storende omgevingsinvloeden. Intensive care is dringend noodzakelijk om pijnlijke irritatie van de huid tegen te gaan. Dit geldt vooral voor uw baby wiens huid gevoeliger voor sommigen als uw eigen.

Vooral in de winter, is het belangrijk om voldoende te drinken. Aldus is het lichaam ook vanuit de binnenkant met voldoende vocht. Bovendien kan het helpen om te verhogen met een natte doek of een kom water op de verwarming vochtigheid. Omdat het vermijden van zeer hete baden is aan te raden in de winter, omdat ze verder uitdrogen van de huid.

tonen

Baby Care Philips AVENTRond goed uitgerust u met deze babyverzorging kits, die ook uitermate geschikt als een geschenk zijn. de Care set van Bübchen bevat veel voorzieningen. Alle belangrijke werktuigen zoals een nagelknipper en een thermometer zijn Philips AVENT babyverzorging set inbegrepen.

Bijzondere eisen van de babyhuid

Bij volwassenen is de huid een effectieve barrière tegen externe invloeden zoals klimaat, verontreinigingen en ziektekiemen. , Deze beschermende functie bij kinderen als gevolg van onvolwassen huidstructuur, nog niet optimaal, dat is waarom ze zijn veel meer kwetsbaar voor vele verstorende factoren dan jezelf.

Daarvoor, in de eerste plaats het feit is er verantwoordelijk voor dat de talgklieren zijn nog niet volledig operationeel bij baby's en jonge kinderen. De huid is niet alleen zeer laag in vet dus, kan het niet ontwikkelen van de zogenaamde "zuurmantel", die een belangrijke rol spelen bij de afweer tegen bacteriën en andere verontreinigingen ook speelt. Het is een dunne beschermende film zweet, water, hoorncellen en zelfs talg die bijvoorbeeld pathogenen houdt met de huid.

De lage productie van de huid van talg uw baby heeft ook tot gevolg dat de structuur van de bovenste lagen van de huid is nog steeds erg instabiel. Talk wordt gebruikt in huid ontwikkeling als een soort lijm tussen de afzonderlijke huidcellen die kunnen comprimeren in een vaste structuur op deze manier. Zonder de talg als verbindend element, de huid is goed doorlatende, zowel intern als ziekteverwekkers gemakkelijker het lichaam kan komen wanneer je naar de buitenwereld, omdat het niet goed kan binden water en zo verloren veel vocht op de huid.

Daarom is de dunne en onvolwassen huid van je baby is zeer gevoelig voor kou, wind, hitte en extreme temperatuurschommelingen. Als je baby in de winter vaak wordt geconfronteerd met veranderende invloeden, is het juist nu belangrijk om de huid met voldoende olie en vocht te bieden en het stabiliseren van de barrièrefunctie van de huid door de reguliere zorg.

beschermt baby's huid in de winter

de baby's huid droogt heel gemakkelijk door de hoge vochtverlies in de winter. De gevolgen van een droge huid bij baby's zijn vaak rode, jeukende plekken. De resulterende jeuk is niet alleen ongemakkelijk, maar kan, door te krabben of wrijven, zelfs zweren en de huid laesies, wat leidt tot een infectie of ontsteking. Als de baby's huid uitdrogen zeer sterk, kan dit leiden tot scheuren, die ook een welkome uitnodiging voor ziektekiemen en bacteriën te vertegenwoordigen. Welke crème voor lichaamsverzorging in de baby is het meest geschikt is, kunt u vinden in een ander artikel.

Door het drogen van de huid bijzonder getroffen, die worden blootgesteld aan de elementen zonder bescherming. Omdat de baby in de winter meestal zit vol dikke, vooral de huid op het gezicht en lippen en worden beïnvloed. Deze omgevingen moeten daarom worden beschermd met een geschikte gezichtscrème en rijke vet crèmes.

  • lippen: Lippen uw baby geen eigen talgklieren, zodat het lichaam geen vet daar kan leveren aan het soepel te houden en om bescherming tegen vorst te bieden. De speekselvloed bij baby lippen zijn bovendien uitgedroogd. Je moet intensief en regelmatig onderhouden van deze gevoelige plek dus. Bijzonder geschikt zijn vette balsem voor lippen. Dus u kunt toepassen op de lippen van uw kind en zelfs dan altijd eenvoudig Smeer wanneer u uit en over de zorg stoffen gemakkelijk. Wees voorzichtig bij het kopen van, echter dat er geen kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen aanwezig zijn.
  • gezicht: Om de tere huid op je gezicht effectief bescherming van uw baby tegen de kou en wind, gebruikt u de beste high-fat crèmes. Deze installaties Blocker creëert een soort beschermende film op de huid en maakt het bestand tegen invloeden. Op crèmes die voornamelijk gebaseerd zijn op water, zou je beter zonder doen in de winter. Zij zorgen voor de hieruit voortvloeiende verdampingskoeling op het huidoppervlak niet alleen voor zorgt dat de huid koelt sneller, ze kunnen al bij een temperatuur van ongeveer 3 ° C bevriezing van de huid en dus führen.Am best geschikt is voor ernstige beschadiging van de huid op het gezicht van de baby in stand te houden in de winter zijn de zogenaamde "weer en wind crèmes". Ze beschermen hun hoge vetgehalte niet alleen betrouwbare bescherming tegen vorst en wind, maar kan gemakkelijk worden verspreid op de huid, zelfs bij lage temperaturen.

Na de trip naar de kou, is het belangrijk om de vette crème uit haar gezicht te verwijderen. Omdat onder de vetlaag kan warmteontwikkeling die huiduitslag kunnen hebben of zweren resulteren in warme kamers te ontwikkelen. Reinig het gezicht van uw kind, dus, met een zachte doek. Verder is het raadzaam, na een winter-uitje naar de geïrriteerde huid met een verzachtende crème te kalmeren. Vooral plantaardige ingrediënten zoals kamille of calendula geven wel goede resultaten. Maar de werkzame stof panthenol heeft zich bewezen op dit gebied.

In het algemeen is de aankoop van een verzorgende crème voor de baby aan te raden om ervoor te zorgen dat het product van voornamelijk natuurlijke ingrediënten is gevestigd. Crèmes op basis van plantaardige oliën zijn bijzonder geschikt voor de verzorging van gevoelige babyhuid. In tegenstelling tot synthetische vetten, bij wijze van spreken, worden achtergelaten op de huid en beschermt het als oppervlakkig, doordringende plantaardige oliën in de diepere lagen van de huid. Zij handelen hydraterende en daarmee het bevorderen van een duurzame versterking van de structuur van de huid en de vorming van de natuurlijke huidbarrière. Voor de gevoelige huid van baby's zijn ook goed huidgerelateerde vetten zoals lanoline, die eveneens een duurzame versterking van de huid resultaatontwikkeling en vormen een ademende beschermlaag.

Zelfs in de winter, is het vaak aan te raden om een ​​crème te gebruiken met een hoge beschermingsfactor in de verzorging van de baby. Omdat zonnestraling wordt gereflecteerd door de sneeuw tot 80 procent, dat is de reden waarom de kracht van de zon in de winter niet te onderschatten. Daarom halen op zonnige dagen een crème met een zonbeschermingsfactor van ten minste 20

Zelfs in de winter, met de baby in de frisse lucht

Zelfs als de koude lucht in de winter in het bijzonder is een uitdaging voor de tere babyhuid, moet je niet opgeven reizen. Zelfs in de winter uw Small vereist veel licht en zuurstof. De schakelaar tussen koude en warme lucht versterkt ook het immuunsysteem en stimuleert de bloedsomloop. Pas op, echter, om uw baby warm te zetten. In wat voor kleren moet je niet doen zonder in de winter, kunt u vinden in ons artikel "De baby eenvoudig en goed vast".

Alleen in sommige speciale gevallen, moet je niet naar buiten te gaan met uw baby:

  • In de eerste drie weken van het leven.
  • Kinderen jonger dan zeven Montane mag niet worden blootgesteld aan snijdende wind en temperaturen onder -8 ° C
  • Bij mistig weer wandelingen zijn niet aan te raden. De mist kan verbinding maken met de luchtverontreinigende stoffen en schade aan de luchtwegen van uw baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 63